Je bent op zoek naar een echte blikvanger voor jouw woning, een praktisch element dat ervoor zorgt dat jouw tafel of douchewand eenvoudig schoon te maken is. In alle gevallen wordt steeds vaker voor glas gekozen. Waarom? Je creëert een extra dimensie in een ruimte, meer lichtinval, het kent een lange levensduur én het is eenvoudig te reinigen. In deze blog geven wij jou een aantal ideeën voor een glasplaat op maat in jouw woning.

Glazen tafelblad op onbehandeld hout

Als je een eettafel van onbewerkt hout in de woning hebt staan, dan merk je ongetwijfeld dat er kruimels en andere etensresten in de groeven van het hout terechtkomen. Dit is lastig schoonmaken. Daarom biedt een glazen tafelblad de oplossing. Allereerst gaat het effect van de houten tafel niet verloren en ten tweede ben je geen zeeën van tijd kwijt met het vissen naar etensresten.

Glazen spatwand voor een onderhoudsarm fornuis

Een glazen achterwand is ideaal voor in de keuken. Een spatwand is namelijk gemakkelijk te plaatsen over de wandtegels, waardoor er geen verbouwingen aan te pas komen. In kleine keukens geeft een glasplaat op maat een extra dimensie en lijkt de keuken groter. Daarnaast is een spatwand enorm onderhoudsvriendelijk en verwijder je binnen een mum van tijd vetspetters en andere viezigheid.

Combineer een glasplaat op maat met een douchedeur

Een glazen douchewand in jouw badkamer biedt een uitkomst als je niet meer wilt douchen met een douchegordijn. Daarnaast kun je een glasplaat op maat combineren met een glazen douchedeur. Hiermee vergroot je optisch de badkamer en creëer je een ruimtelijk effect met veel lichtinval. Liever meer privacy? Maak dan gebruik van mat glas! Je behoudt de voordelen van een transparante douchewand, maar tegelijkertijd heb je voldoende privacy.

Creëer veel lichtinval met een glazen wand

Als je zoekt naar een echte eyecatcher die de lichtinval behoudt, dan doe je er goed aan om te kiezen voor een glazen wand met eventueel een glazen deur. Je realiseert een scheiding tussen twee ruimtes en behoudt de ruimtelijkheid en de lichtinval. Dit geeft een moderne look aan ieder interieur en komt goed tot zijn recht in iedere ruimte van jouw woning.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Heb je voldoende inspiratie voor een glasplaat op maat? Van welk idee gaat jouw hart sneller kloppen? Dan kun je bij Glashandelonline.com eenvoudig alle benodigde producten bestellen. En dat geheel op maat.