Ben je de eigenaar van een sportschool? Of ben je een sporter die enkele keren per week de sportschool bezoekt? Dan ben je zeker bekend met de spiegelwanden die door het hele complex hangen. We zijn er allemaal geen fan van. Toch kijken we massaal, zo ijdel als we zijn, stiekem in de spiegel om na te gaan of we er tijdens een workout nog goed uitzien. En natuurlijk om een schaamteloze selfie maken. Maar er zit veel meer achter…

Spiegelwanden om blessures te voorkomen en progressie te zien

Spiegelwanden in de sportschool worden niet alleen opgehangen voor onze ijdelheid. Bij het uitvoeren van bepaalde individuele oefeningen zie je namelijk of je deze goed uitvoert en welke spiergroep(en) je gebruikt. Zo kun je vervelende blessures voorkomen. Bovendien zijn spiegelwanden in de sportschool een échte stimulans voor jezelf. Als je namelijk je eigen progressie in de spiegel ziet, geeft dat de moed om verder te gaan. Tijdens groepslessen kan een instructeur of instructrice in verschillende houdingen oefeningen uitvoeren, zodat het duidelijk is voor deelnemers.

Specialist levert spiegelwanden aan sportscholen

Om ervoor te zorgen dat sporters in jouw sportschool geen blessures krijgen, zij oefeningen goed uitvoeren en prachtige selfies maken, kies je voor kwalitatieve spiegelwanden op maat van Glashandelonline. Je hebt de keuze uit diverse soorten spiegels, zodat de sportschool geheel naar jouw wensen wordt ingericht. Ook zijn spiegelwanden eenvoudig te monteren met spiegelkit of spiegelprofielen. Zo hoef je geen ellenlange verbouwingen uit te voeren en blijft de sportschool gewoon toegankelijk voor sporters.