Is jouw woning toe aan een opknapbeurt? Wil je er niet te veel verandering in brengen? Maar zoek je daarentegen wel iets waar jouw gasten versteld van zullen staan? Dan heb je natuurlijk genoeg keuze wat betreft decoratie. Maar dat is niet het enige. Het plaatsen van een glazen binnendeur op maat kan ook dé oplossing zijn. Waarom? Dat vertellen we je in deze blog!

Creëer een ruimtelijk effect

Het plaatsen van een glazen binnendeur is niet alleen om een blikvanger in jouw woning te realiseren. Er zijn veel meer voordelen aan een glazen deur. Je creëert een mooi, ruimtelijk effect in de woning, wat voor meer lichtinval zorgt. Je behoudt 80% van de lichtinval tussen de twee ruimten waar de deur is geplaatst. Bovendien worden kleine ruimten optisch vergroot met een glazen binnendeur op maat.

Passend in ieder interieur

Naast dat een glazen binnendeur een ruimtelijk effect creëert, passen de stijlvolle glazen binnendeuren binnen ieder interieur. Van een klassiek tot industrieel interieur en van een moderne tot een landelijke inrichting.

Montage is zo moeilijk nog niet

Het plaatsen van een glazen deur klinkt misschien ingewikkeld. Maar dat is alles behalve waar. Het is verrassend eenvoudig om een glazen binnendeur in te meten. Bovendien valt de montage voor iedere handige doe-het-zelver heel erg mee en is sloopwerk niet nodig. Glazen binnendeuren van Glashandelonline.com worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder type kozijn.

Zo kun jij binnen korte tijd jouw woning omtoveren met een compleet nieuwe look. Weet jij al waar jij de glazen binnendeur wilt plaatsen?