Spiegel blijft condensvrij na een douchebeurt

Een verwarmde spiegel bestaat uit anti-condens spiegelverwarmingselementen die ervoor zorgen dat er geen condens ontstaat op de spiegel. Na enkele minuten zijn de elementen opgewarmd, waardoor de spiegel niet beslaat. Dus als je de douche uitstapt, kun jij je scheren of opmaken zonder dat je de spiegel hoeft droog te wrijven.

De montage van de verwarmde spiegel is zo gepiept

Het monteren van de verwarmingselementen is eenvoudig. De spiegelverwarming beschikt over een dunne zelfklevende strook, die je op de achterkant van jouw spiegel plakt. Door de spiegel niet volledig met spiegelverwarming te voorzien, houd je voldoende ruimte over voor het montagemateriaal. Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende ruimte achter de spiegel is (7mm) voor het stroomelement. Hoe dit gecreëerd kan worden? Door een klein stukje uit de muur te frezen, de spiegel in een frame te plaatsen of gebruik te maken van het ‘blindophangsysteem’. Vervolgens sluit je de stroomtoevoer aan op een aparte schakelaar of op het lichtnet en geniet je binnen de kortste keren van een condensvrije spiegel.

Keuze uit verschillende afmetingen

Omdat er bij de montage van een verwarmde spiegel geen verbouwing nodig is en je geen nieuwe spiegel nodig hebt, is het ideaal dat Glashandelonline.com verschillende afmetingen spiegelverwarming levert. Stem de verwarmingselementen af op jouw spiegel, bestel het online, monteer het binnen enkele stappen en je kijkt voortaan in een onbeslagen spiegel.