Je stapt onder de douche vandaan en je kijkt in de spiegel, maar de spiegel is helemaal beslagen. Je veegt er met een handdoek overheen en je werpt een blik in de spiegel. Helaas zorgt de condens ervoor dat de spiegel weer direct beslaat. Klinkt deze situatie je bekend? Dan biedt spiegelverwarming dé oplossing in jouw badkamer.

Spiegelverwarming voor extra comfort in jouw badkamer

Spiegelverwarming zorgt voor een extra stukje comfort in jouw badkamer. Door het gebruik van een verwarmingselement ontstaat er geen condens op de spiegel. Zo heb je altijd vrij zicht als je je na een douchebeurt wilt opmaken of scheren en heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen. Bovendien is het op het eerste gezicht niet zichtbaar dat dat jouw spiegel dit slimme element bevat. Ideaal, nietwaar?

Montage van verwarmingselement is eenvoudig

Spiegelverwarming bevat een zelfklevende laag zodat deze gemakkelijk aan de achterzijde van jouw spiegel kan worden geplakt. Daarnaast is het aansluiten van het verwarmingselement ook eenvoudig dankzij het ‘blind spiegel ophangsysteem’. Dit systeem zorgt ervoor dat er voldoende ruimte achter de spiegel vrij is voor de bedrading van het verwarmingselement. Hierdoor is er geen enkele verbouwing óf nieuwe spiegel nodig.

Verschillende maten spiegelverwarming leverbaar

Omdat je geen nieuwe spiegel nodig hebt en er geen verbouwing nodig is bij spiegelverwarming, is het wel zo prettig dat er een verwarmingselement op maat kan worden geleverd. Bij Glashandelonline.com is spiegelverwarming leverbaar in verschillende maten. Stem de vorm van jouw spiegel af op het verwarmingselement en geniet binnen de kortste keren van een condensvrije spiegel.