Hoe maak je een glazen tafel schoon?

Een glazen tafel is onderhoudsvriendelijk, maar trekt wel stof aan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen kun je de glazen tafel eenvoudig iedere dag schoonmaken met een microvezeldoekje. Zo haal je stof weg en voorkom je ook strepen op tafel.

Mochten er toch vlekken van vingers of vetvlekken op de tafel zitten dan kun je de tafel eenvoudig schoonmaken door warm water met schoonmaakazijn tge gebruiken. Bij hardnekkige vlekken is een speciale schoonmaakspray voor glas een aanrader. Deze spray zorgt er ook voor dat vlekken niet in het glas trekken en dat je tafel mooi blijft.

Hoe hou je een glazen tafelblad schoon

 

Schoonmaken van een glazen keuken achterwand

Ook voor deze toepassing adviseren wij warm water en een microvezeldoekje te gebruiken en de glazen spatwand schoon te maken direct na het koken. Als vet te lang blijft zitten wordt het steeds lastiger om de spatwand goed schoon te maken.

Wat voor een glazen douchewand geldt, telt ook voor een glazen spatwand. Droogwrijven met een zachte doen zorgt ervoor dat de keuken achterwand de glans blijft behouden en weer terug brengt.

Last but not least, gebruik geen schuursponsjes of schurende schoonmaakmiddelen deze laten krassen na op het glas.

Wil je meer weten over een glazen tafelblad of keuken achterwand van glas? Onze specialisten helpen je graag met een passend advies. Bel 0162 – 454 963 of stuur een e-mail naar info@glashandelonline.com