Iedereen heeft wel één of meerdere spiegels in huis hangen. Allereerst natuurlijk om te kijken of je er goed uitziet voordat je de deur uitgaat. Daarnaast worden spiegels ook veelvuldig gebruikt ter decoratie. Je komt ze overal tegen: van de slaapkamer tot de wc en van de hal tot de woonkamer. Bovendien zijn spiegels in vele vormen, modellen en groottes verkrijgbaar én kun je zelfs een spiegel geheel op maat laten maken.

Decoratie binnenshuis: ken je de grijs of brons getinte spiegel al?

Het vinden van geschikte decoratie aan de wand duurt doorgaans een hele poos. Er zijn immers vele andere klusjes in huis die voorrang hebben. Daarnaast moet wanddecoratie voldoen aan zowel de stijl van de woning als aan jouw persoonlijke smaak. Als je graag een spiegel wilt ophangen, kun je bij Glashandelonline een spiegel geheel naar jouw wensen samenstellen. Je kunt zelfs de tint van de spiegel bepalen. Zo wordt tegenwoordig vaker gekozen voor een grijs of brons getinte spiegel. Het is een échte aanwinst voor ieder interieur. Enerzijds passen bronzen en grijze spiegels perfect in een klassieke woning. Anderzijds zijn getinte spiegels in een strak interieur echte blikvangers.

Tal van andere mogelijkheden met spiegels

Vind je een getinte spiegel niet passen bij jouw interieur? Dan zijn er gelukkig tal van andere mogelijkheden! Plaats bijvoorbeeld een spiegel tegenover een raam of plaats een lamp achter een spiegel. Zo creëer je een ruimtelijk effect en een (natuurlijke) lichtbron. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere kleine spiegels op een wand te hangen. Of plaats een grote spiegel op een wandrek, dan heb je jouw eigen passpiegel in huis!