Ken je dat gevoel? Je hebt de ruimte waar de spiegel moet komen te hangen precies opgemeten. Maar wanneer je in de winkel komt, blijkt het dat de spiegel net te groot of te klein is voor de ruimte die je in gedachten hebt. Een spiegel op maat biedt de oplossing! Of je nu een ovale, vierkante of ronde spiegel op wilt hangen, het is allemaal mogelijk als je kiest voor een spiegel op maat.

Ervaar het gemak van een blind ophangsysteem

Bij het ophangen van een spiegel krijg je vaak te maken met zichtbare ophangsystemen. Het systeem kleurt net niet goed in de ruimte of je vindt het systeem gewoon niet mooi. Niet zo vreemd dat de vraag naar het blind ophangsysteem groeit. Met zelfklevende platen neem je afscheid van zichtbare ophangsystemen. Deze zelfklevende platen zorgen ervoor dat jouw spiegel jarenlang blijft hangen, maar ook eenvoudig te demonteren is. Bij een verhuizing of verbouwing neem jij je spiegel op maat dus gewoon mee. Tip: bekijk per systeem wat de maximale draagkracht is. Zo weet je zeker dat je veilig en jarenlang gebruik kunt maken van de spiegel.  

Een spiegel op maat voor jouw onderneming

Ben je ondernemer en heb je bijvoorbeeld een eigen sportschool of kledingwinkel? Ook hier zijn spiegels onmisbaar. Wel ben je bewust van het feit dat een ongeluk in een klein hoekje zit en spiegels breekbaar zijn. Ook al brengen scherven geluk, je wilt het natuurlijk liever voorkomen. Kies daarom voor een veiligheidsspiegel. Deze spiegels zijn voorzien van een speciaal folie waardoor de scherven bij breuk aan elkaar blijven plakken. Voor het monteren van de veiligheidsspiegel is het aan te raden om gebruik te maken van een spiegelkit. Om ervoor te zorgen dat de spiegel een echte meerwaarde is voor jouw onderneming kun je deze ook geheel op maat maken.

Welke vorm en afmetingen heeft jouw ideale spiegel?

Weet jij al hoe jouw spiegel eruit moet komen te zien? Je bestelt jouw spiegel op maat eenvoudig bij Glashandelonline.com. Heb je nog geen idee? Doe online inspiratie op en laat je creativiteit de vrije loop.