• Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit

Een magneetstrip voor de douchedeur en douchecabine


Magneetstrips worden voornamelijk toegepast om glazen douchedeuren of douchecabine volledig af te sluiten tegen het spatwater. Wij hebben een ruim assortiment magneetstrips, zodat er voor iedere situatie wel een oplossing is. Of het nu een standaard hoekopstelling van 90° is zoals een douchecabine of een douchedeur en douchewand in lijn, onze magneetprofielen zijn hier allemaal voor geschikt! Ook voor de minder voorkomende situaties zoals een dubbele douchedeur (saloondeuren) of een 135° douchecabine hebben wij de juiste magneetstrips. Door de sterke magneetsluiting blijft de douchedeur tijdens het douchen gesloten, ook als je per ongeluk tegen de douchedeur stoot. 

De magneetstrip van de douchedeur vervangen

De magneetsluitingen worden naar verloop van tijd vies en zullen gaan verkleuren. Het schoonmaken van de magneetstrips is zeer lastig en haast onmogelijk. U bent sneller klaar door de magneetstrips van uw douchecabine te vervangen. De magneetstrips zijn leverbaar voor verschillende glasdiktes zoals 6mm, 8mm, 10mm en 12mm. Omdat niet iedere douchedeur even lang is, bieden wij de magneetprofielen aan in meerdere lengtes als 2010mm, 2200mm en 2500mm. Wel dient er op voorhand nagegaan te worden of er voldoende speling tussen het glas is, zodat de magneetprofielen goed passen.

Op maat maken van een magneetstrip voor de douche

Onze magneetstrips zijn universeel en passen daardoor op (bijna) iedere glazen douchedeur. De lengte van een douchedeur is alleen niet standaard, maar gelukkig is een magneetstrip heel eenvoudig op maat te maken. Meet de lengte van de douchedeur goed op en teken de juiste lengte af op het magneetprofiel. Met een ijzerzaagje zaag je de magneetstrip door op de juiste lengte. Mocht er een klein zaagrandje ontstaan dan kunt u dit voorzichtig schuren met een stukje fijn schuurpapier. 

Heeft u vragen over de magneetstrips? Twijfelt u of deze zullen passen op de douchedeur of douchecabine? Neem dan contact op met onze specialisten via info@glashandelonline.com of telefonisch via 0162-454963.

  • Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit