• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Gehard gelaagd glas bestellen


Gehard-gelaagd glas is ook wel bekend als balustrade glas en is ook geschikt is voor andere toepassingen. Gehard gelaagd glas valt samen met gehard glas en gelaagd glas onder de groep veiligheidsglas. Gehard gelaagd glas bestaat uit verschillende lagen gehard glas met één of meerdere lagen veiligheidsfolie daartussen. Wanneer het glas breekt er allemaal korreltjes glas zullen ontstaan, maar dat die korreltjes bij elkaar worden gehouden door de folie die tussen de lagen glas inzitten. De lagen zijn als volgt opgebouwd: gehard gelaagd glas bestaat uit een laag gehard glas, dan één of meerdere lagen folie en dan weer een laag gehard glas. Deze opbouw van verschillende lagen gehard een sterke structuur en is goed te gebruiken voor inbraakwering en doorvalbeveiliging bij glazen balustrade bij een balkon of glazen balustrade bij de trap.

Glas voor uw balustrade kunt u vastzetten met onze handige glasklemmen. De glasklemmen voor buiten zijn weersbestendig en zijn gemaakt van RVS. Voor binnen kunt u de glasklemmen voor binnen kiezen, deze hebben een mooie RVS look of mat zwarte finish. 

Wat is gehard gelaagd glas?

Gehard gelaagd glas heeft de sterkte en kracht van gehard glas en alle voordelen van gelaagd glas. Dit maakt gehard gelaagd glas een van de sterkste glassoorten. Door de zeer positieve eigenschappen van gehard gelaagd glas wordt het vaak toegepast als glazen balustrade op een vide of glazen balkonhek. Bij een serredak of dak voor een overkapping is gehard gelaagd glas ook een hele veilige oplossing. Door het gebruik van gehard glas is het 5x keer sterker dan gelaagd glas. Mocht het glas onverhoopt toch breken dan spat het glas uiteen in kleine korrels die door de tussenlaag van PVB folie aan de folie blijven kleven. 

Gehard gelaagd glas voor balustrade kopen

Bij Glashandelonline.com kan je zeer eenvoudig online tegen een lage prijs gehard gelaagd glas bestellen voor uw balustrade, vijver of verandadak. Alternatieve mogelijkheden zoals uitsparingen, boringen of schuine zijdes zijn ook mogelijk en zijn via info@glashandelonline.com aan te vragen.

Wanneer u de keuze heeft gemaakt tussen helder gehard gelaagd glas of gehard gelaagd glas met matte folie kunt u de gewenste dikte selecteren. De meest gangbare diktes zijn gehard gelaagd 44.2 en gehard gelaagd 66.2. Echter is bij een glazen balustrade doorgaans gehard gelaagd 88.4 een vereiste.

Hierna geeft u de breedte en hoogte op. Optioneel is het mogelijk om de randen te slijpen (Plat poly), zodat de de randjes niet meer scherp zijn. Hierdoor kan je je niet aan het gehard gelaagd glas snijden.
De prijs van het gehard gelaagd glas is direct zichtbaar, zowel inclusief BTW als exclusief BTW. Hierdoor staat u achteraf nooit voor verrassingen. Wanneer u het glas aan de winkelwagen toevoegt kunt u doorgaan naar de kassa waar u de factuur- en aflevergegevens invult. Voor het betalen van uw bestelling bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan zoals o.a. via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC / CBC, Belfius & ING HomePay.

Het gehard gelaagde glas kunnen wij bij u thuis of op locatie in Nederland* en Vlaanderen bezorgen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

* Met uitzondering van de waddeneilanden.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over het gehard en gelaagd glas op maat? Neem dan contact op met onze specialisten via 0162-454963 of stuur een email naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4