• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Bronzen spiegel op maat


Bent u op zoek naar een bronzen spiegel volledig op maat? Bij Glashandelonline.com bestelt u eenvoudig uw bronzen spiegel. Een bronzen spiegel zie je vaak terug in een hotel chique of boho interieur, maar eigenlijk past een brons gekleurde spiegel in bijna ieder interieur.

Bronzen spiegels op maat kopen

Bij Glashandelonline.com vindt u een uitgebreide selectie van spiegels in verschillende maten en vormen, van zilveren spiegels tot bronzen en grijs gekleurde spiegels en antiek-ogende spiegels. Of u nu op zoek bent naar een grote spiegel voor in de woonkamer of hal of een kleine spiegel voor in de badkamer of toilet, wij maken deze volledig op de gewenste maat.

Kies zelf de tint van de gekleurde spiegel, de gewenste afmeting, bepaal de afwerking van de randen en kies de juiste spiegeldikte. Zo past de bronzen spiegel volledig bij uw stijl en ruimte.

Welke spiegeldikte voor een spiegel van brons glas?

Om de juiste stevigheid van een bronzen spiegel op maat te kunnen garanderen hanteren wij onderstaande richtlijnen voor de juiste spiegeldikte;

 • Voor spiegels kleiner dan 1000 x 1000 mm adviseren wij u een spiegeldikte van 4 mm te kiezen. 

 • Voor spiegels groter dan 1000 x 1000 mm tot maximaal 2000 x 2000 mm adviseren wij u om te kiezen voor een spiegeldikte van 6 mm. 

 • Bij spiegelwanden of een hele grote of dikke bronzen spiegel is de spiegel(wand) opdelen in meerdere losse spiegels van 6 mm spiegeldikte een goede optie. Zo wordt het monteren van de spiegelwand een stuk eenvoudiger.

Op zoek naar een spiegel van brons in een unieke vorm?

Als je een bronskleurige spiegel zou willen bestellen in een andere vorm dan rechthoekig of vierkant, dan bent u ook op het juiste adres. Onze bronzen spiegels kunnen volledig op maat en in (bijna) iedere vorm worden gemaakt. 

Ronde brons verzilverde spiegel

Een ronde brons verzilverde spiegel is al beschikbaar in onze webshop en kun je eenvoudig online bestellen. Voor andere vormen, zoals een drisehoekige spiegel, een spiegel in toog vorm of een bronzen spiegel met een schuine hoek kun je gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. 

10 veelgestelde vragen over onze spiegels van brons

 1. Wat is een bronzen spiegel en waar wordt deze vaak toegepast?
  Een bronzen spiegel is een spiegel met een bronzen tint die vaak wordt gebruikt in interieurs met een chique uitstraling, zoals hotels of boho-stijl interieurs. Het bronzen kleureffect voegt warmte en elegantie toe aan een ruimte en kan een verfijnde sfeer creëren.

 2. Wat zijn de beschikbare vormen en afmetingen voor bronzen spiegels bij Glashandelonline.com?
  Bij Glashandelonline.com kunt u bronzen spiegels op maat bestellen in verschillende vormen, waaronder rechthoekig, vierkant, rond, ovaal, of zelfs speciale vormen. Daarnaast bieden ze ook opties voor uitsparingen in het glas voor stopcontacten, lichtschakelaars, kranen of lampen. De afmetingen kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

 3. Welke glas spiegeldikte wordt aanbevolen voor bronzen spiegels op maat?
  Voor bronzen spiegels kleiner dan 1000 x 1000 mm wordt meestal een spiegeldikte van 4 mm aanbevolen voor de juiste stevigheid. Voor grotere spiegels, van 1000 x 1000 mm tot maximaal 2000 x 2000 mm, wordt een spiegeldikte van 6 mm geadviseerd. Bij nog grotere spiegels kan het opsplitsen van de spiegel in meerdere delen van 6 mm dikte helpen bij de montage.

 4. Hoe kan ik een bronzen spiegel bestellen in een unieke vorm?
  Als u een bronzen spiegel wilt bestellen in een vorm anders dan standaard rechthoekig of vierkant, biedt Glashandelonline.com maatwerkopties. U kunt bijvoorbeeld een ronde, driehoekige, toogvormige of zelfs een spiegel met een schuine hoek bestellen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 5. Wat zijn de voordelen van het online bestellen van een bronzen spiegel bij Glashandelonline.com?
  Door een bronzen spiegel bij Glashandelonline.com te kopen, profiteert u van hun uitgebreide service en scherpe prijzen. Bovendien bieden ze regelmatig kortingsacties aan. Ze leveren door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Voor specifieke maatwerkvereisten kunt u contact met hen opnemen.

 6. Wat is het verschil tussen een spiegel van brons en een bronzen spiegel op maat?
  Een bronzen spiegel is doorgaans een standaard product met vaste afmetingen en specificaties. Een bronzen spiegel op maat wordt echter volledig aangepast aan de individuele wensen van de klant, inclusief afmetingen, vorm, spiegeldikte en andere details.

 7. Welke tinten zijn beschikbaar voor een bronzen spiegel op maat?
  Bij Glashandelonline.com kunt u verschillende tinten bronzen spiegels vinden. Deze tinten kunnen variëren van licht bronzen tot diepere, meer verzadigde bronskleuren, afhankelijk van uw voorkeur en interieurontwerp.

 8. Zijn er specifieke onderhoudsinstructies voor bronzen spiegels?
  Over het algemeen vereisen bronzen spiegels dezelfde zorg en onderhoud als reguliere spiegels. Regelmatig afstoffen en reinigen met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek wordt aanbevolen om de glans en kwaliteit van de spiegel te behouden.

 9. Hoe zit het met de garantie op bronzen spiegels bij Glashandelonline.com?
  Glashandelonline.com biedt meestal garantie op hun producten, inclusief bronzen spiegels. Het exacte garantiebeleid kan variëren afhankelijk van de specifieke voorwaarden en omstandigheden. Het is raadzaam om dit te controleren bij het plaatsen van een bestelling.

 10. Kan ik mijn bestelling van een bronzen spiegel bij Glashandelonline.com volgen?
  Ja, Glashandelonline.com biedt meestal een trackingsysteem voor bestellingen, waarmee klanten de status van hun bestelling kunnen volgen vanaf het moment van aankoop tot aan de levering. Dit geeft transparantie en gemoedsrust tijdens het bestelproces.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4