• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Antieke verouderde spiegel op maat


Deze verouderde spiegel of antiek look spiegel is behandeld met chemicaliën waardoor er in het spiegelglas vlekken ontstaan. Door deze vlekken oogt de spiegel oud en verweerd en lijkt deze op een antieke verouderde spiegel van vroeger. Doordat we op het chemische proces geen invloed kunnen uitoefenen, is iedere antiek spiegelglas uniek. Hierdoor heeft elke antiek look spiegel zijn eigen design / ontwerp. 

Een antieke verweerde spiegel is zeer geschikt voor decoratief gebruik en past goed bij een vintage inrichting, maar is ook bij uitstek geschikt in een restaurant, bar of café.
U kunt deze verouderde spiegel volledig op maat bestellen. Afmetingen en vormen die buiten de configurator vallen kunnen via de mail worden aangevraagd. Indien de antieke spiegel zonder frame op de muur wordt geplaatst dienen de randen geslepen te worden, anders zijn deze erg scherp.

Bij grote spiegels met een zijde groter dan 1000mm adviseren wij een dikte van minimaal 6mm. Dit iv.m. de stevigheid en om het breukrisico tijdens het verplaatsen en de montage te verkleinen.

Antieke spiegel op maat

Als u op zoek bent naar spiegelglas met een antieke uitstraling dan bent u bij Glashandelonline.com op de juiste plaats. Deze antiek look spiegel heeft een patroon dat doet denken aan een antieke vlekvorming in de zilveren laag. Deze unieke spiegels zorgen voor een vleugje nostalgie. 

Onze antiek look spiegels zijn verkrijgbaar in twee tinten, de traditionele zilveren spiegel en de stijlvolle antiek brons spiegel.  De antiek look spiegels kunnen vrij op de muur worden gehangen als er wordt gekozen om de randen mooi glad te laten slijpen. Bij het plaatsen van de antieke spiegel in een lijst zou u ervoor kunnen kiezen om de randen onafgewerkt te laten. 

Als eerste kiest u de antiek look spiegel en spiegelglas dikte wat je wenst, vervolgens vul je de afmeting in millimeters in en kies je de randbewerking naar keuze. Daarna kun je de antieke spiegel eenvoudig online bestellen. 

Ben je op zoek naar een speciale vorm, zoals rond, ovaal of eventueel halfronde antieke spiegel? Ook speciale vormen kunnen wij voor je produceren. Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. 

Wat is de juiste dikte voor mijn antieke spiegel?

Om de juiste stevigheid van een antiek look spiegel op maat te kunnen garanderen hanteren wij onderstaande richtlijnen voor de juiste spiegeldikte;

 • Voor een antieke spiegel kleiner dan 1000 x 1000 mm adviseren wij u een spiegeldikte van 4 mm te kiezen
 • Voor een antieke spiegel groter dan 1000 x 1000 mm tot maximaal 2000 x 2000 mm adviseren wij u om te kiezen voor een spiegeldikte van 6 mm.
 • Bij spiegelwanden of hele grote spiegels is de spiegel(wand) opdelen in meerdere losse spiegels met een spiegeldikte van 6 mm een juiste optie. Zo wordt ook het monteren van de spiegelwand een stuk eenvoudiger.

Antiek spiegelglas bestellen

In onze webshop kunt u eenvoudig verweerde spiegels met antiek look online bestellen. Vanuit de winkelwagen gaat u door naar de kassa waar u de factuur- en aflevergegevens invult. Voor het betalen van uw bestelling bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan zoals o.a. via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC / CBC, Belfius & ING HomePay.

Onze producten kunnen wij bij u thuis of op locatie in Nederland* en Vlaanderen bezorgen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

* Met uitzondering van de waddeneilanden.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over onze antiek look spiegels? Neem dan contact op met onze specialisten via 0162-454963 of stuur een mail naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4