• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Dubbel glas HR++ 1-zijdig gelaagd op maat


HR++ glas is glas dat perfect warmte en geluid kan isoleren. Door de HR++ beglazing wordt de warmte die door bijvoorbeeld de zon naar binnen straalt binnengehouden in de ruimte. Het HR++ glas houdt deze warmte perfect vast. Ook is HR++ glas ideaal voor de isolatie van geluid. Door de ruimte die tussen de beglazing van HR++ glas in zit wordt het geluid goed geïsoleerd en kan dit geen overlast vormen voor de buitenwereld. Dit type HR++ glas uit ons assortiment is aan 1 zijde voorzien van een veiligheidsfolie waardoor het glas uitstekend geschikt is als inbraak werend glas. De folielaag in het glas zorgt ervoor dat bij breuk de scherven niet vallen maar aan de folie blijven plakken en het zo toch nog een dicht geheel blijft.

De werking van 1-zijdig gelaagd HR++ glas

HR++ glas 1-zijdig gelaagd is erg stevig en kan gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden. De ruimtes waarin je dit type glas gebruikt kunnen dus verschillen. In luidruchtige ruimtes kan HR++ glas goed functioneren als geluidsdemper zodat het geluid dat binnen in de betreffende ruimte gemaakt wordt niet of nauwelijks aan de buitenkant te horen is. Ook is HR++ glas geschikt voor ruimtes die moeilijk warm te stoken zijn. De werking hiervan gaat door middel van een dun metaallaagje, dit laagje metaal is zo dun dat het nauwelijks waarneembaar is. Hierdoor wordt het grootste gedeelte van het zichtbare zonlicht doorgelaten en de warmte die dit met zich mee brengt wordt vast gehouden. Door de lucht of het gas dat tussen de ruiten verwerkt is en de metalen coating wordt de warmte die naar binnen straalt door de zon gereflecteerd in de ruimte. Door de constructie van HR++ glas straalt de warmte naar binnen en gaat er maar zeer weinig warmte weer door het HR++ glas verloren, de rest wordt in de ruimte vastgehouden.

HR++ glas 1-zijdig gelaagd bij Glashandelonline.com

Bij Glashandelonline.com is naast de kwaliteit van het 1-zijdig gelaagde HR++ glas dat wij u aanbieden ook de service erg belangrijk. Bij ons is het mogelijk om gemakkelijk en snel te bestellen zonder te veel handelingen te hoeven doen. Op de website staan alle prijzen inclusief BTW en geef je gemakkelijk aan welk type je wilt, wat de breedte en de hoogte moet zijn, en wat de gewenste spouwdikte is. Daarnaast kun je gemakkelijk betalen door middel van iDEAL, een bankoverschrijving of met een factuur achteraf. Wij leveren onze producten door heel Nederland(*) en Vlaanderen en garanderen hierbij een perfecte kwaliteit. Bij een bestelling van € 500,- of hoger betaal je geen verzendkosten.  Wil je meer informatie of heb je vragen? Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0162-454963 of mailen naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4