• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Douchedeur knoppen en grepen


Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe deurknop of greep voor uw glazen douchedeur of douchecabine bent u bij Glashandelonline.com op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment douchedeur knoppen en douchedeur grepen welke geschikt zijn voor ieder type badkamer. 

Denk hierbij aan strakke ronde deurknoppen, maar ook deurknoppen met een inkeping of T-grepen kunnen wij leveren. Als u de knop van uw oude douchedeur zou willen vervangen is het wel van belang dat er in de douchedeur de juiste boringen dienen te zitten. Voor de deurgrepen geldt dat ook de onderlinge afstand (HoH of hart op hart) gelijk dient te zijn, anders zal dit niet passen.

Deurknop rond ø32mm

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø32mm mat zwart

€ 33,50

incl. BTW

€ 27,69 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø32mm mat wit

€ 45,00

incl. BTW

€ 37,19 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø32mm mat messing

€ 45,00

incl. BTW

€ 37,19 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø22mm

€ 48,00

incl. BTW

€ 39,67 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø40mm

€ 72,00

incl. BTW

€ 59,50 excl. BTW:
per stuk
Luxe deurknop rond ø40mm

€ 38,00

incl. BTW

€ 31,40 excl. BTW:
per stuk
Deurknop vierkant

€ 25,00

incl. BTW

€ 20,66 excl. BTW:
per stuk
Zwarte deurknop vierkant

€ 129,00

incl. BTW

€ 106,62 excl. BTW:
per stuk
Deurgreep rechthoekig

€ 27,00

incl. BTW

€ 22,31 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rechthoekig

€ 40,00

incl. BTW

€ 33,06 excl. BTW:
per stuk
Deurgreep vierkant Estlegno

€ 53,00

incl. BTW

€ 43,80 excl. BTW:
per stuk
Luxe deurgreep

€ 118,00

incl. BTW

€ 97,52 excl. BTW:
per stuk
T-greep standaard

€ 52,00

incl. BTW

€ 42,98 excl. BTW:
per stuk
Luxe deurgreep Zwart

€ 170,00

incl. BTW

€ 140,50 excl. BTW:
per stuk
Zwarte deurgreep

€ 98,00

incl. BTW

€ 80,99 excl. BTW:
per stuk
Vingergat ø30mm

€ 91,00

incl. BTW

€ 75,21 excl. BTW:
per stuk

Douchedeur knoppen voor glazen douchedeur

Bij Glashandelonline.com vind je een uitgebreide collectie deurknoppen speciaal ontworpen voor de douche. Binnen ons assortiment heb je een ruime keuze, er is altijd wel een douchedeur knop of deurgreep voor de douchedeur die in de sfeer van de badkamer past. Onze knoppen en grepen variëren niet alleen in grootte, kleur en vorm, maar we hebben ook speciale douchedeur knoppen om aan diverse voorkeuren te voldoen. Of je voorkeur uitgaat naar een robuuste deurgreep of juist een subtiel en bescheiden deurknop voor de douchedeur, bij ons vind je het allemaal.

Wat de afwerking van de deurknoppen betreft, bieden wij verschillende mogelijkheden, waaronder glans chroom, rvs look, mat zwart, messing en de nieuwe trend: een douchedeurknop in wit. Zo kan iedereen een deurknop vinden die perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijke smaak. Bekijk snel de diverse opties in douchedeur knoppen bij Glashandelonline.com en geef jouw douche een stijlvolle upgrade.

Douchedeur knop vervangen

Een deurknop voor een douchedeur is gemakkelijk te vervangen. Onze eerste tip is om de glasdikte eerst goed op te meten met een schuifmaat. Komt deze overeen met de glasdikte bij de douchedeur knop van uw keuze dan moet het passen. Als tweede stap is het van groot belang om te controleren of de huidige boring in het glas overeenkomt met de benodigde boring van de nieuwe deurknop of deurgreep voor de douchedeur. Je kunt hiervoor het beste de technische tekening (bij het product) vergelijken.

Glashandelonline heeft douchedeur knoppen en grepen geschikt voor de meeste afmetingen zodat de deurknop van jouw keuze ook perfect past.

Trendkleuren voor douchedeur knoppen

Ook wij houden de nieuwste trends nauwlettend in de gaten. Één van de badkamer trends die niet meer weg in te denken uit de moderne badkamers is door alles af te werken in het zwart om zo die mooie industriële look in de badkamer te creëren. Hiervoor hebben wij een mooie hoogwaardige zwarte ronde deurknopzwarte vierkante deurknop en zwarte deurgreep aan ons assortiment toegevoegd. Deze knoppen en greep zijn afgewerkt in RAL9005 mat en maken de badkamer en douchedeur helemaal af. Deze zijn ook ideaal te combineren met onze zwarte douchedeur scharnieren en zwarte stabilisatiestang voor op een douchewand.

Maar wat dacht u van een recente trend, mat messing (of goud) beslag? Combineer de mat messing deurknop samen met mat messing douchescharnieren  en een glassoort naar voorkeur en u creëert gelijk een geheel eigen stijl. Voor het gemak hebben wij alvast een standaard pakket voor u samengesteld, namelijk de glazen douchedeur van helder glas en mat messing beslag. Wel zo gemakkelijk!

Wilt u helemaal voor de laatste trend gaan dan kunt u uw eigen douchedeur samenstellen met een deurknop in mat wit en deze combineren met douchedeur scharnieren mat wit. Voor een mooie heldere transparante look kiest u voor een glazen douchedeur met helder glas en mat wit beslag. Liever iets meer privacy? Dan is de douchedeur van mat glas met mat wit beslag een perfecte optie.  

Douchedeurknop of douchedeurgreep bestellen

Als uw douchedeurknop aan vervanging toe is kunt u bovenvermelde stappen doorlopen en een mooie, nieuwe stijlvolle deurknop voor jouw douche eenvoudig online bestellen. 

Het is ook mogelijk om zelf volledig een glazen douchedeur naar wens samen te stellen. Dit kan snel en eenvoudig via onze douchedeur configurator. Je kiest zelf het soort glas uit, samen met de douchedeurscharnieren. en douchedeurknop of douchedeurgreep naar wens. Elke greep of knop is dubbelzijdig, deze komt dus aan beide kanten van het glas. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via 0162 - 45 49 63 of stuur een mail naar info@glashandelonline.com

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4