• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Klimmaterialen


In assortiment klimmaterialen vindt u verschillende aluminium ladders, zoals de Base-Line opsteekladder en binnenkort ook de de Supreme opsteekladder. Naast ladders zijn er ook dubbele trappen en bordestrappen toegevoegd om zowel onze particuliere klanten als professionele klanten te voorzien van veilige klimmaterialen.

De Base-Line opsteekladder is een lichtgewicht ladder voor professioneel gebruik voor kortdurende onderhoudswerkzaamheden. Door het lichte gewicht zijn de ladders gemakkelijk te transporteren en compact op te bergen. De Supreme ladders zijn geschikt voor intensief professioneel gebruik. De Supreme opsteekladder is leverbaar in 2-delig en 3-delige uitvoering.

Alle trappen zijn van hoogwaardig aluminium en zijn degelijke trappen voor (intensief) professioneel gebruik. Bij de trappen kunt u kiezen uit een dubbele trap of bordestrap. De treden zijn vervaardigd uit een dubbel kokerprofiel voor een optimale sterkte, stabiliteit en levensduur. Met de ladder accessoires zoals een pothaak of laddermat maakt u de ladder helemaal compleet. Met onze klimmaterialen is zowel veiligheid en kwaliteit gegarandeerd!

 • 5 jaar garantie op materiaal en/of constructie fouten
 • Voldoen aan de gestelde wet-en regelgeving
 • Nederlands product
Wienese opsteekladder Base-Line

€ 340,00

incl. BTW

€ 280,99 excl. BTW:
per stuk
Laddermat

€ 80,00

incl. BTW

€ 66,12 excl. BTW:
Pothaak voor ladder

€ 10,95

incl. BTW

€ 9,05 excl. BTW:
Wienese Ultra bordestrap

€ 112,00

incl. BTW

€ 92,56 excl. BTW:
per stuk
Wienese Multistep

€ 127,00

incl. BTW

€ 104,96 excl. BTW:
per stuk

Lichtgewicht ladders

Of je nu een regelmatig een ladder nodig hebt voor een klusje in en om het huis of een professional waar je bijna dagelijks op een ladder staat, met onze aluminium opsteekladder wordt elke klus veilig en snel geklaard. 

Het verschil tussen een dubbele trap en een bordestrap

Onze trappen zijn gemaakt van solide aluminium wat gelijk de veilige basis legt voor zowel de dubbele trap als bordestrap. Bij een dubbele trap kun je aan beide zijdes de trap op klimmen. Bovenaan heeft de dubbele trap een handig plateau waar je ook nog op kunt staan met een bijpassende beugel waar je tegenaan kunt leunen of nog iets aan zou kunnen hangen. 

Een bordestrap kun je niet aan beide zijdes beklimmen. Bij de bordestrap heeft een groter plateau waar je makkelijker op kunt staan door de brede rand van de steun kun je hier ook makkelijker nog iets opzetten zodat je je handen vrij hebt. 

De "normale" huishoudtrap is alleen geschikt voor particulier gebruik. Voor professioneel gebruik adviseren wij een Master trap of Ultra trap te kiezen. Deze trappen voldoen aan de geldende wet-en regelgeving. 

Tips voor het veilig werken op hoogte

Bij werken op hoogte met een ladder of een trap staat veiligheid uiteraard voorop. Hou onderstaande tips in de gaten bij het werken op hoogte; 

 • Kies de juiste ladder of trap. Het is essentieel om de juiste ladder en trap te kiezen bij de taak of klus die je moet gaan uitvoeren. Zorg ervoor dat de ladder of trap lang genoeg is om je naar de gewenste hoogte te brengen zonder dat je boven het hoogste veilige sportniveau reikt. Controleer de ladder of trap op gebroken treden, losse onderdelen of schade. 
 • Plaats de ladder of trap op een stabiele ondergrond. Voordat je de ladder of trap beklimt dien je ervoor te zorgen dat deze op een stevige en stabiele ondergrond staat. Vermijd hierbij gladde of instabiele oppervlakken. Indien nodig kun je een laddermat gebruiken. Met een laddermat voorkom je ook nog beschadigingen aan de ondergrond. 
  Zorg er ook voor dat de ladder of trap op de juiste hoek staat (ongeveer 75 graden).
 • Oefen goede klimtechnieken en houd veiligheidsmaatregelen in acht. Niemand wil struikelen op een trap of ladder. Zorg er bij het beklimmen en afdalen van een ladder voor dat je altijd op drie punten contact houdt, bijvoorbeeld twee voeten en een hand). Draag indien mogelijk schoenen met een antislipzool en vermijd het dragen van zware gereedschappen en materialen. Reik niet te ver naar opzij, dit kan je evenwicht verstoren. Gebruik een valbeveiligingsuitrusting als je gaat werken op een behoorlijke hoogte en als het risico op vallen aanwezig is. 
Glashandelonline.com is dé specialist in glas, glasbenodigdheden en beglazingsmaterialen voor particulieren en kleine bedrijven. Bekijk gerust ons aanbod in de webshop. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0162 - 45 49 63 of stuur een email naar info@glashandelonline.com
 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4