• Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit

Kortingscode bij Glashandelonline.com

Regelmatig zullen er kortingscodes beschikbaar zijn om te gebruiken bij het plaatsen van bestellingen. Wanneer er een kortingscode-actie actief is, zal deze code met de bijbehorende voorwaarden op deze pagina zichtbaar zijn.

Huidige kortingscode : 10% korting op de categorie interieur, badkamer en spiegels (m.u.v. badkamerspiegels) Verlopen

Voorwaarden  

 Deze actie is alleen geldig van 15-04-2022 12:00 tot 19-04-2022 08:00.
 Deze actie is enkel geldig op bestellingen die via de website worden geplaatst in de hier boven genoemde actieperiode, offerte aanvragen zijn uitgesloten.
 De korting van 10% wordt automatisch toegepast op de alle artikelen uit de categorieën interieurbadkamer en spiegels. De korting is van toepassing op alle artikelen in deze categorieën m.u.v. badkamerspiegels
● Op deze korting zijn ook de algemene voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van een kortingscode gaat u akkoord met alle bijbehorende voorwaarden. Deze staan hier onder bij "Algemene voorwaarden (persoonlijke) kortingscodes"

Kortingscode voor zakelijke klanten

Om (vaste) zakelijke klanten en ondernemers te bedanken voor hun vertrouwen en om de basis te zetten voor een goede samenwerking, bieden wij deze klanten de mogelijkheid om een gepersonaliseerde kortingscode aan te vragen. Op deze manier kunnen bestellingen met een gereduceerd tarief via onze website worden geplaatst.
Een gepersonaliseerde kortingscode kan via de mail worden aangevraagd via info@glashandelonline.com. In deze mail kunt u dan ook uw bedrijfsgegevens vermelden. 

Algemene voorwaarden (persoonlijke) kortingscodes
● De kortingscode is geldig op het gehele assortiment, tenzij  anders wordt aangegeven.
● Het kan voorkomen dat een kortingscode op een gegeven moment op bepaalde producten (tijdelijk) niet meer geldig is. Bijvoorbeeld omdat een product of categorie een actieprijs krijgt. Indien dit het geval is zal dat op deze pagina kenbaar worden gemaakt.
 Per bestelling kan slechts één kortingscode worden toegepast.  
 Een kortingscode kan voor meerdere bestellingen worden gebruikt.

 Het is na het plaatsen van een bestelling niet mogelijk om alsnog een kortingscode te verzilveren of om de korting terug te crediteren.

 De korting van een kortingscode wordt niet verrekend met eventuele bezorgkosten, tenzij dit anders wordt aangegeven.

 Het is niet mogelijk om een kortingscode te ruilen voor krediet of geld.

Voor vragen over de acties of kortingscodes kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 0162 - 45 49 63 of via de mail via info@glashandelonline.com

  • Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit