• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Sterke montagekit en montagelijm vind je bij Glashandelonline.com


Wanneer de situatie het niet toelaat om iets vast te schroeven, of wanneer die niet persé benodigd is, kan er voor worden gekozen om dit vast te plakken. Vandaag de dag zijn er zeer sterke lijmen op de markt, die in sommige situaties zelfs zorgen voor een sterkere bevestiging dan met schroeven. Hierdoor wordt er steeds vaker gekozen voor montagekit, ook wel montagelijm genoemd.

Universele montagelijm

€ 4,60

incl. BTW

€ 3,80 excl. BTW:
per stuk
Neutrale montagekit

€ 5,80

incl. BTW

€ 4,79 excl. BTW:
per stuk
Neutrale montagekit in worst

€ 11,65

incl. BTW

€ 9,63 excl. BTW:
per stuk
High Tack montagelijm

€ 6,35

incl. BTW

€ 5,25 excl. BTW:
per stuk
Spiegellijm

€ 9,50

incl. BTW

€ 7,85 excl. BTW:
per stuk
Zeepsop voor afmessen kitvoeg

€ 8,95

incl. BTW

€ 7,40 excl. BTW:
per stuk
Voor vrijwel alle materialen en ondergronden is een oplossing leverbaar. De kitten en lijmen uit deze categorie hebben ieder hun eigen sterke eigenschappen, zo kan de Zwaluw Hybrifix 302 ook worden gebruikt om naden af te dichten. Andere verschillen zijn merkbaar in de snelheid van de hechting (aanvangshechting), zo zorgt de Zwaluw High Tack direct voor een muurvaste bevestiging. Bij de Zwaluw Mirrofix-MS, die speciaal is ontwikkeld voor de bevestiging van spiegels, is het direct na de montage wél mogelijk om de spiegel nog iets te kunnen stellen.

Zwaluw kitten en lijmen van Den Braven

Bij Glashandelonline.com werken wij enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit, daarom werken wij met Zwaluw kitten en lijmen van Den Braven. Dit bedrijf is opgericht in 1974 en specialiseerde zich in de productie van hoge kwaliteit kitten en lijmen. Inmiddels is Den Braven wereldwijd actief en uitgegroeid tot een terechte marktleider in Nederland en ver daar buiten. 

Hulp nodig bij het bestellen? Neem contact met ons op.

In onze webshop kan je eenvoudig kit, lijm, stopverf en andere (glas)benodigdheden van hoge kwaliteit bestellen tegen scherpe prijzen. Dat is goed om te weten, want zo betaal je dus nooit te veel. Daarnaast hechten wij bij Glashandelonline.com een grote waarde aan onze service, zowel tijdens het bestelproces als tijdens en na de levering. Bestellen kan snel en gemakkelijk online. Een groot deel van onze producten worden uit voorraad geleverd en verstuurd naar ieder gewenst adres in Nederland of België. De prijzen worden inclusief BTW getoond, zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Meer informatie of hulp nodig bij het bestelen van de juiste kit, lijm of stopverf? Onze specialisten helpen je graag telefonisch verder via 0162-454963 of mail je vraag naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4