• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Beloopbaar glas kopen bij Glashandelonline.com


Steeds vaker wordt beloopbaar glas gebruikt, binnenshuis en buitenshuis. Beloopbaar glas is een trendy en luxueus product dat geschikt is om zowel binnen als buiten toe te passen. Denk hierbij aan beloopbaar glas voor een vide, hal of trap. Buiten in de tuin als brug voor een vijver of op het dakterras kan beloopbaar glas worden gebruikt. 

Waar u ook beloopbaar glas zou willen gebruiken, wij adviseren u om de juiste glasdikte te laten doorrekenen door een constructeur of bouwkundig adviesbureau. 

Wat is beloopbaar glas?

Zoals de naam al doet vermoeden is beloopbaar glas geschikt om op te lopen en te staan. Dit loopglas is opgebouwd uit 2 lagen enkel glas met een toplaag van gehard glas welke met verschillende lagen folie (PVB folie) aan elkaar zijn gelamineerd. Bij breuk zal het glas alleen barsten, maar de folies houden het geheel bij elkaar. Door de toplaag van gehard glas is het loopglas krasbestendiger dan met een laag enkel glas. 

Wat kost beloopbaar glas?

U kunt bij ons al beloopbaar glas bestellen vanaf € 660,00 per vierkante meter. Via een maattabel heeft u een indicatie van de minimale glasdikte van het beloopbaar glas. Dit is slechts een richtlijn. Om het zekere voor het onzekere te nemen adviseren wij u om de dikte van het beloopbaar glas voor uw toepassing te laten berekenen door een bouwkundig adviseur of constructeur.  

Hoe dik moet het glas zijn om op te staan?

Beloopbaar glas is verkrijgbaar vanaf 25mm tot 49mm. Bij beloopbaar glas is de glasdikte o.a. afhankelijk van factoren zoals de afmetingen, de constructie, de situatie, de manier van bevestigen en het draagvermogen van de constructie. De dikte van beloopbaar glas dient altijd door een bouwkundig ingenieur of constructeur te worden doorberekend. 

Beloopbaar glas kopen

Bij Glashandelonline.com is het zeer eenvoudig om online beloopbaar glas op maat te bestellen. Eerst maakt u een keuze uit de verschillende diktes. U kunt hierbij de maattabel gebruiken voor een richtlijn. Hierna geeft u de breedte en hoogte op. Beloopbaar glas is altijd voorzien van geslepen randen rondom (Plat poly).

De prijs van het beloopbaar glas is direct zichtbaar, zowel inclusief BTW als exclusief BTW. Hierdoor staat u achteraf nooit voor verrassingen. Wanneer u het loopglas aan de winkelwagen toevoegt kunt u door gaan naar de kassa waar u het factuur- en afleveradres invult.
Voor het betalen van uw bestelling bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan zoals o.a. via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC / CBC, Belfius & ING HomePay.

Wij kunnen beloopbaar glas bij u thuis of op locatie in Nederland* en Vlaanderen bezorgen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

* Met uitzondering van de waddeneilanden.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over het beloopbare glas? Neem dan contact op met onze specialisten via 0162-454963 of stuur een email naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4