• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Dubbel glas HR++ glas 2-zijdig gelaagd op maat bestellen


Dit dubbel gelaagde HR++ glas is aan 2 zijdes voorzien van een veiligheidsfolie waardoor dit HR++ glas uitstekend geschikt is als inbraakwerend glas. De folielaag in het glas zorgt ervoor dat bij breuk de scherven niet vallen maar aan de folie blijven plakken en het zo toch nog een dicht geheel blijft. Dubbel gelaagd HR++ glas is glas dat perfect warmte en geluid kan isoleren. Door de HR++ beglazing wordt de warmte die door bijvoorbeeld de zon naar binnen straalt binnengehouden in de ruimte. Het HR++ glas houdt deze warmte perfect vast. Door de ruimte die tussen de beglazing van HR++ glas in zit wordt het geluid goed geïsoleerd en kan dit geen overlast vormen voor de buitenwereld. Wilt u het huidige glas vervangen, maar twijfelt u over de juiste glassoort? Naast dubbel gelaagd glas hebben wij genoeg andere opties voor isolatieglas.  

Wat is dubbel gelaagd glas?

2-zijdig gelaagd glas of dubbel gelaagde HR++ glas is aan 2 zijdes voorzien van een stevige veiligheidsfolie waardoor dit 2-zijdig gelaagde glas een hoge isolerende werking en uitstekend geschikt is als inbraakwerend glas. De folielaag in het glas zorgt ervoor dat bij breuk de scherven niet vallen maar aan de folie blijven plakken en het zo toch nog een dicht geheel blijft. Dubbel gelaagd HR++ glas is glas dat perfect warmte en geluid kan isoleren. Door de HR++ beglazing wordt de warmte die door bijvoorbeeld de zon naar binnen straalt binnengehouden in de ruimte. Het HR++ glas houdt deze warmte perfect vast. Door de ruimte die tussen de beglazing van HR++ glas in zit wordt het geluid goed geïsoleerd en kan dit geen overlast vormen voor de buitenwereld. 

Wat kost dubbel gelaagd glas?

Dubbel gelaagd glas, ook wel HR++ gelaagd glas genoemd, kost vanaf € 134,75 per m2. Deze prijs per m2 is voor dubbel gelaagd glas hr++ met een aluminium afstandhouder tussen de twee glazen panelen. Aan een zwarte afstandhouder (warm edge) zijn meerkosten aan verbonden. De warm edge afstandhouder is gemaakt van composietmateriaal op basis van glasvezel. Hierdoor ontstaat een warme rand in het glas en door de verminderde geleiding verbeterd ook iets de U-waarde van het glas. 


Wat is het verschil tussen dubbel glas en dubbel gelaagd glas? 

HR glas (hoog rendement) is al een verbetering ten opzichte van standaard dubbel glas. Hierbij is dubbel gelaagd HR++ glas als isolatieglas de veiligste optie doordat het glas aan beide zijden is voorzien van een folielaag tussen 2 panelen. De folielaag  tussen de panelen zorgt ervoor dat dubbel gelaagd glas inbraakwerend en geluidswerend is. 

Wat is de werking van dubbel gelaagd HR++ glas?

HR++ glas is erg stevig en kan gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden. De ruimtes waarin je HR++ glas gebruikt kunnen dus verschillen. In luidruchtige ruimtes kan HR++ glas goed functioneren als geluidsdemper zodat het geluid dat binnen in de betreffende ruimte gemaakt wordt niet of nauwelijks aan de buitenkant te horen is. Ook is HR++ glas geschikt voor ruimtes die moeilijk warm te stoken zijn. De werking hiervan gaat door middel van een dun metaallaagje, dit laagje metaal is zo dun dat het nauwelijks waarneembaar is. Hierdoor wordt het grootste gedeelte van het zichtbare zonlicht doorgelaten en de warmte die dit met zich mee brengt wordt vast gehouden. Door de lucht of het gas dat tussen de ruiten verwerkt is en de metalen coating wordt de warmte die naar binnen straalt door de zon gereflecteerd in de ruimte. Door de constructie van HR++ glas straalt de warmte naar binnen en gaat er maar zeer weinig warmte weer door het HR++ glas verloren, de rest wordt in de ruimte vastgehouden.

Dubbel gelaagd glas op maat bestellen

Bij Glashandelonline.com vinden wij naast het HR++ glas en dubbel gelaagde glas dat wij u aanbieden ook de service er omheen erg belangrijk. Bij ons is het mogelijk om gemakkelijk en snel uw 2-zijdig gelaagde glas te bestellen zonder teveel handelingen te hoeven doen. Daarnaast kun je eenvoudig betalen door middel van iDEAL en is de webshop 24/7 open. Wij leveren onze producten door heel Nederland(*) en garanderen hierbij een perfecte kwaliteit. Voor meer informatie over dubbel gelaagd glas andere soorten isolatieglas, neem gerust telefonisch contact op of via de mail.

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4