• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Glasklemmen voor buiten bestellen


In deze categorie heeft u een ruime keuze aan glasklemmen voor buiten zoals bijvoorbeeld voor het plaatsen van een glazen balustrade of balkonhek van glas. Deze glasklemmen worden meestal buitenshuis gebruikt, maar kunnen ook binnen gebruikt worden. U kunt uiteraard voor een project met glas binnenshuis ook de glasklemmen voor binnen gebruiken, deze zijn niet voor gebruik buitenshuis geschikt.

De glasklemmen voor buiten zijn geschikt voor gehard-gelaagd glas tot een maximale glasdikte van 12.76mm. De glasklemmen kunnen zowel aan de linkerkant als rechterkant van het glas worden gemonteerd. De glasklemmen voor buiten zijn weersbestendig en blijven in goede staat als regelmatig worden schoon gemaakt.

Ondanks dat de klemmen bestand zijn tegen vocht wordt het gebruik in de badkamer afgeraden. Om glas in de badkamer te monteren heeft u een ruime keuze aan glasklemmen voor de douche. Voor het bevestigen van glazen legplanken zijn deze glasklemmen helaas niet geschikt. U kunt hiervoor glasplaatdragers kiezen die passen bij de glasdikte en uw interieur.

Glasklem AV-52

€ 14,50

incl. BTW

€ 11,98 excl. BTW:
per stuk
Glasklem CV-52

€ 12,50

incl. BTW

€ 10,33 excl. BTW:
per stuk
Glasklem DB-15

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Glasklem DV-15

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Glasklem FB-15

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Glasklem FV-15

€ 22,00

incl. BTW

€ 18,18 excl. BTW:
per stuk

Verschillende soorten glasklemmen voor buiten

Bij Glashandelonline.com vindt u verschillende soorten glasklemmen voor het monteren van een glazen balustrade, glazen balkonhek of windscherm van glas buitenshuis. Deze glasklemmen voor buiten zijn geschikt voor verschillende glasdiktes van 6 mm t/m 12.76mm. Als u glas voor een balustrade gaat plaatsen kan dit met een glasklem zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Een glasklem met een vlakke achterzijde kan aan een vlakke paal of muur gebruikt worden om het glas veilig te monteren. Bij het monteren van het glas aan ronde palen kunnen de glasklemmen met halfronde achterzijde worden toegepast.

Glasklemmen voor buiten bestellen

Via onze website kunt u de gewenste glasklem voor buiten eenvoudig online bestellen. U kiest eerst voor de juiste type glasklem en daarna voor de glasdikte waar u de glasklem voor wilt gebruiken. In de kassa kunt u kiezen voor een betaalmethode, u kunt veilig betalen via onder andere iDeal, Creditcard, PayPal of achteraf via Klarna. Binnen enkele werkdagen worden de glasklemmen bij u op locatie bezorgd. 

Meer advies over glasklemmen?

Er zijn behoorlijk wat mogelijkheden om glas met glasklemmen in te zetten als balustrade, windscherm of terrasafscheiding. Komt u er zelf niet uit en heeft u advies nodig om glasklemmen buiten op een juiste manier toe te passen, dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0162 - 454 963 of info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4