• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

De juiste kit maakt ramen afkitten een stuk makkelijker


Er zijn veel verschillende kitsoorten leverbaar, iedere soort heeft zijn eigen sterke eigenschappen. De juiste keuze kan per toepassing verschillen, daarom is het belangrijk om van te voren de gewenste eigenschappen vast te stellen. Denk bijvoorbeeld aan acrylaatkit, deze overschilderbare kit kan binnenshuis voor oneindig veel toepassingen worden gebruikt. Echter is deze kitsoort minder geschikt voor buitengebruik door zijn gevoeligheid voor constante waterbelasting.

Overschilderbare beglazingskit

€ 6,00

incl. BTW

€ 4,96 excl. BTW:
per stuk
Overschilderbare siliconenkit in worst

€ 11,50

incl. BTW

€ 9,50 excl. BTW:
per stuk
Window Seal overschilderbare siliconenkit

€ 7,50

incl. BTW

€ 6,20 excl. BTW:
per stuk
11.2 %
Tip!
Overschilderbare beglazingskit in worst

€ 7,99 € 9,00

incl. BTW

€ 6,60 excl. BTW:
per stuk
Stopverf vervanger

€ 8,25

incl. BTW

€ 6,82 excl. BTW:
per stuk
Stopverf vervanger in worst

€ 12,00

incl. BTW

€ 9,92 excl. BTW:
per stuk
Zeepsop voor afmessen kitvoeg

€ 8,95

incl. BTW

€ 7,40 excl. BTW:
per stuk
Wanneer we praten over ramen afkitten is het natuurlijk van belang dat de kit waterbestendig, weersbestendig én UV-bestendig is. In deze categorie hebben wij een selectie gemaakt van de meest gebruikte types beglazingskit die voldoen aan deze eisen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de juiste kit te bestellen voor deze klus. De Zwaluw Window Seal Plus staat bekend om zijn makkelijke verwerking, deze siliconenkit is echter beperkt overschilderbaar. De meest gebruikte beglazingskit is de Zwaluw Hybriseal 2PS, deze hybride kit is geliefd vanwege zijn uitstekend overschilderbare eigenschappen.

Zwaluw kitten en lijmen van Den Braven

Bij Glashandelonline.com werken wij enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit, daarom werken wij met Zwaluw kitten en lijmen van Den Braven. Dit bedrijf is opgericht in 1974 en specialiseerde zich in de productie van hoge kwaliteit kitten en lijmen. Inmiddels is Den Braven wereldwijd actief en uitgegroeid tot een terechte marktleider in Nederland en ver daar buiten. 

Hulp nodig bij het bestellen? Neem contact met ons op.

In onze webshop kan je eenvoudig kit, lijm, stopverf en andere (glas)benodigdheden van hoge kwaliteit bestellen tegen scherpe prijzen. Dat is goed om te weten, want zo betaal je dus nooit te veel. Daarnaast hechten wij bij Glashandelonline.com een grote waarde aan onze service, zowel tijdens het bestelproces als tijdens en na de levering. Bestellen kan snel en gemakkelijk online. Een groot deel van onze producten worden uit voorraad geleverd en verstuurd naar ieder gewenst adres in Nederland of België. De prijzen worden inclusief BTW getoond, zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Meer informatie of hulp nodig bij het bestelen van de juiste kit, lijm of stopverf? Onze specialisten helpen je graag telefonisch verder via 0162-454963 of mail je vraag naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4