• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Doorkijkspiegel op maat bestellen 


Een doorkijkspiegel wordt ook wel een confrontatie spiegel of een "half-doorlatende" spiegel genoemd. Als je voor de spiegel staat zie je jezelf in de spiegel en lijkt het op een normale zilveren spiegel. Het enige verschil is dat de persoon die achter de spiegel staat jou ook kan zien. 

Je kan dus van achter de spiegel kijken naar degene die er voor staat. Dit doorkijk effect werkt enkel als het in de ruimte achter de spiegel donker(der) is als in de ruimte voor de spiegel. Denk hierbij aan observatieruimtes voor kinderen, winkels of een kantoorhal, maar ook in verhoorkamers worden deze doorkijkspiegels toegepast. Is er in een ruimte met net wat meer omgevingslicht dan is de mirroview een goed alternatief.

Ook kunnen dit type doorkijk spiegels gebruikt worden voor een heel andere toepassing zoals bij een smart mirror. Voor extra stevigheid of het risico op breuk te verkleinen is er ook een mirroview gehard spiegelglas beschikbaar. Door een beeldscherm achter de halfdoorlatende spiegel te monteren, kunt u bijvoorbeeld in de woonkamer of badkamer informatie over het weer of files bekijken.

Verschillende doorkijkspiegels

In combinatie met een gewone spiegel kunt u het effect van een lichttunnel of beam splitter creëren. U kunt de confrontatiespiegels eenvoudig online configureren en bestellen. Wij leveren deze confrontatiespiegel door (bijna) heel Nederland en Vlaanderen.

De spiegels zijn in verschillende types te verkrijgen:

 • Standaard confrontatiespiegel: Geschikt voor de meeste situaties en i.c.m. beeldschermen met een hoge helderheid (cd/m2). Lichttransmissie van 8-9%
 • Mirroview float: Geschikt voor ruimtes met veel omgevingslicht en uitermate geschikt als smart mirror. Lichttransmissie van 25%.
 • Mirroview gehard: Deze geharde variant is ± 5x sterker dan de uitvoering met float glas. Geschikt voor ruimtes met veel omgevingslicht en uitermate geschikt als smart mirror. Lichttransmissie van 25%.

Doorkijkspiegel of confrontatiespiegel, wat is het verschil?

De meest voorkomende benaming is een doorkijkspiegel, maar ook confrontatiespiegel kom je wel eens tegen. De functionaliteit en werking is hetzelfde, het gaat namelijk om dezelfde spiegel. Zowel een doorkijkspiegel als confrontatiespiegel ziet eruit als een normale zilveren spiegel.

Naast deze twee benamingen zijn er nog meer benamingen voor een doorkijkspiegel, zoals onder andere:

 • Spionspiegel
 • Half-doorlatende spiegel
 • Observatiespiegel
 • One-way-mirror

Wat is een smart mirror?

Door een LED scherm met een mirroview doorkijkspiegel te combineren kom je tot de laatste trend, een smart mirror. Aan de buitenzijde ziet de Smart mirror er uit als een normale spiegel. Zodra de display achter de spiegel aan staat verandert de spiegel in een slimme spiegel. Het display kan dan verschillende informatie weergeven en de mogelijkheden zijn onbeperkt. 

Volg het weer en verkeer via de spiegel, bekijk je agenda of speel muziek af via de smart mirror. Vooral op kantoren of andere zakelijke omgevingen kan een smart mirror een aanwinst zijn. To do lijstjes, beurskoersen of financieel nieuws kan getoond worden op de slimme spiegel. De smart mirror kan ook als gadget in je eigen huis worden gebruikt. Wij zijn er zeker van dat de aandacht groot zal zijn! 

Bij Glashandelonline.com kun je de mirroview spiegel met hoge lichtdoorlaatbaarheid bestellen die je nodig hebt voor je smart mirror-project. De display en andere items die u nodig heeft om de smart mirror compleet te maken kunnen wij u niet aanbieden. Voor deze materialen kunt u het beste terecht bij een speciaalzaak.

Spionspiegel op maat kopen

Het bestellen van een doorkijkspiegel is zeer eenvoudig. Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen de confrontatiespiegel en de Mirroview geeft u de gewenste afmetingen in millimeters op. Hierna kunt u kiezen of de randen geslepen dienen te worden of niet. Vervolgens ziet u direct de prijs inclusief en exclusief BTW, dus geen verrassingen achteraf. Wij bezorgen door heel Nederland(*) en Vlaanderen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

Mochten er vragen zijn over de verschillende soorten confrontatiespiegels of als u op zoek bent naar informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0162-454963 of via info@glashandelonline.com. Onze specialisten helpen u graag verder!

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4