• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Scharnieren voor glazen binnendeuren


Binnendeur scharnieren zijn essentieel voor een soepel beweging bij het openen en sluiten van een glazen binnendeur. Binnendeur scharnieren hebben vooral een functionele waarde, maar hebben daarnaast ook een decoratieve impact. Bekijk snel ons assortiment scharnieren voor glazen binnendeuren, zorgvuldig voor u geselecteerd om aan al uw wensen te voldoen. 

Paumelle pen voor opdekdeuren

€ 12,50

incl. BTW

€ 10,33 excl. BTW:
Opvulhuls voor paumelle pen

€ 5,95

incl. BTW

€ 4,92 excl. BTW:

Toepassing van scharnieren voor glazen binnendeuren

Bij binnendeuren die naar één zijde openen, komen enkelwerkende scharnieren uitstekend van pas. Enkelwerkende scharnieren zijn geschikt voor opdek deuren en stompe deuren. Oftwel, deuren met een aanslag. 

Als u op zoek bent naar scharnieren voor binnendeuren die naar beide zijden kunnen openen dan bieden onze dubbelwerkende scharnieren een prima oplossing. De dubbelwerkende scharnieren zijn ideaal voor glazen deuren zonder kozijn.

Verschillende soorten scharnieren glazen binnendeur

Bij Glashandelonline vindt u diverse scharnieren voor glazen deuren waaronder enkelwerkende deuren en dubbelwerkende deuren in verschillende afwerkingen. De meest populaire afwerkingen blijven aluminium en RVS look, maar ook matzwarte scharnieren zijn aardig terrein aan het winnen. Steeds vaker kom je zwart tegen in het interieur en het is erg mooi om hier ook de scharnieren en ander glasbeslag op af te stemmen.

Welk scharnier past bij mijn glazen binnendeur?

Het kan zomaar zijn dan het scharnier er aan de buitenzijde hetzelfde uitziet als uw huidige scharnier. Wat vooral van belang is, is dat de boringen in het glas overeenkomen met de boringen van het nieuwe scharnier. De exacte boringen kunt u terugvinden op de technische tekening bij het artikel op onze website.

Indien u vragen heeft over onze scharnieren of behoefte heeft aan meer informatie staan onze adviseurs altijd klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding.

Scharnieren glazen binnendeuren bestellen

Het bestellen van uw gewenste scharnieren is heel eenvoudig bij Glashandelonline.com. Bij ieder scharnier staat meer informatie en een technische tekening aangegeven waardoor online bestellen snel en gemakkelijk is. Uw bestelling wordt snel verwerkt en bovendien bieden wij veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, Creditcard of Klarna.

Wilt u de scharnieren combineren met glas? Geen probleem, maar dan moet u wel even rekening houden met wat meer informatie zoals locatie van boringen. Deze kunt u door middel van een tekening/schets aan ons doorgeven.

Om het u nog gemakkelijker te maken is het ook mogelijk om een compleet pakket voor een glazen binnendeur te bestellen. Mocht de combinatie glas en beslag naar uw wens er niet bij staan dan kunt u dit altijd bij ons aanvragen.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4