• Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit

Glassnijder kopen 


Het snijden van glas is met onze glassnijders zeer eenvoudig. De glassnijders zorgen er voor dat je zelf eenvoudig het glas op maat kan snijden, ideaal als je zelf met glas aan het werk gaat. Bij Glashandelonline.com kunt u 3 verschillende soorten glassnijder kopen. Ook kunt u een bijbehorende glassnijdehaak of glassnijder olie kopen.

Glassnijder met houten heft

€ 12,10

incl. BTW

€ 10,00 excl. BTW:
per stuk
Glassnijder olie

€ 12,00

incl. BTW

€ 9,92 excl. BTW:
per stuk
Glassnijder Silberschnitt

€ 20,50

incl. BTW

€ 16,94 excl. BTW:
per stuk
Glassnijder Toyo TC-17

€ 36,70

incl. BTW

€ 30,33 excl. BTW:
per stuk
Glassnijhaak

€ 28,90

incl. BTW

€ 23,88 excl. BTW:
per stuk
Mitsuboshi olieglassnijder 3-star

€ 33,50

incl. BTW

€ 27,69 excl. BTW:
per stuk

De glassnijder met houten heft is het instapmodel dat geschikt is voor de wat dunnere glasplaatjes tot ± 4mm. Hiermee kan je bijvoorbeeld zelf een spiegel op maat snijden.
Voor het stevigere werk adviseren wij de Silberschnitt glassnijder. Deze is bijzonder geschikt voor de wat dikkere glasplaten. Tevens kan het snijwieltje vervangen worden mocht dit naar verloop van tijd nodig zijn.

Om van alle gemakken te zijn voorzien hebben wij ook de Mitsuboshi en Toyo TC-17 olieglassnijders. Deze laatste is een professionele glassnijder welke beschikt over een oliereservoir. De glassnijder olie heeft een koelende werking waardoor de kans op een slechte glassnede wordt verkleind.

Glas snijden of glas breken?

Vaak denken mensen dat je het glas door en door moet snijden, maar dat is niet het geval. De beste manier om glas te snijden is door een snee in het glas aan te brengen en vervolgens voorzichtig op de glasnede druk uit te oefenen en het glas te breken. Kijk echter wel uit, want wanneer er te veel druk wordt uitgoefend zal het glas niet mooi breken en is er zelf een kans dat het glas versplinterd.

  • Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit