• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Reinigen van glas en glas bescherming


Kalkresten, vlekken en vuil kun je verwijderen met schoonmaakazijn en lauw water, maar wat als dat niet meer werkt? Bij glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines komt na verloop van tijd kalkaanslag en vlekken van zeepresten voor. Met een juist reinigingsmiddel  is het eenvoudig om kalk en vuil te verwijderen van het glas en zelfs spiegels.  Ook voor het reinigen van glazen tafelbladen en ander glas hebben wij een handige glasreiniger in ons assortiment.  

Glas en spiegelreiniger 660ml

€ 6,95

incl. BTW

€ 5,74 excl. BTW:
per stuk
Reinigingspasta 300ml

€ 18,95

incl. BTW

€ 15,66 excl. BTW:
per stuk
3-delige reinigingsset voor glas en spiegels 100ml

€ 24,95

incl. BTW

€ 20,62 excl. BTW:
per set
Glascoating 300ml

€ 19,95

incl. BTW

€ 16,49 excl. BTW:
per stuk
Microvezel badkamer droogdoek

€ 11,95

incl. BTW

€ 9,88 excl. BTW:
per stuk
Luxe douchewisser inclusief ophangsysteem

€ 9,95

incl. BTW

€ 8,22 excl. BTW:
per stuk

Kalk verwijderen van een glazen douchedeur of douchewand

Een glazen douchedeur, douchewand of spiegel in de badkamer is mooi en maakt de badkamer af. Na een tijdje kan er kalkaanslag zichtbaar worden en kunnen zeepresten strepen en vlekken geven op  het glas. Met schoonmaakazijn kun je op een veilige manier kalkaanslag verwijderen. Breng wat schoonmaakazijn aan op een microvezeldoek of microvezelspons en breng dit aan op het glas. Na een korte inwerktijd kun je dit afspoelen met warm water. Het is ook mogelijk om een schoonmaakazijn te mengen met lauw water en het glas met een microvezeldoek met dit mengsel schoon te maken. Wij raden het gebruik van schoonmaakmiddelen af. Deze schoonmaakmiddelen zijn vaak agressief en kunnen het beslag van uw douchedeur of douchecabine aantasten. 

Hoe verwijder je hardnekkige kalk en vlekken? 

Met schoonmaakazijn kun je het glas goed reinigen, maar het kan gebeuren dat het glas in uw badkamer niet helemaal goed schoon en vlekvrij wordt. Voor een complete reiniging en de behandeling van uw glas hebben wij de juiste middelen in ons assortiment. Door glas eerst te reinigen met een speciale reinigingspasta voor glas worden de laatste kalkresten en vuil eenvoudig verwijderd. Na het gebruik van de reinigingspasta kan de speciale glascoating aangebracht worden. Deze glascoating kan ook eenvoudig aangebracht worden en zorgt er een lange tijd voor dat kalk en zeepresten zich niet aan het glas kunnen hechten. Het vuil hecht zich aan de glascoating en het glas is dan weer goed te reinigen met schoonmaakazijn. 

Glazen tafelblad of glazen deur schoonmaken zonder strepen

Een glazen deur of glazen tafelblad streeploos krijgen is een lastig klusje. Je ziet alles op glas en dat geeft een wat rommelige sfeer. Met de speciale glasreiniger verdwijnen alle hardnekkige vlekken van glas, chroom en kunststof. De glasreiniger zorgt weer voor een mooie glans op het glas. Het glas oogt weer fris en schoon!

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over de reinigingsmiddelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0162-454963 of stuur een email naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4