• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Grijze spiegel op maat


Om een fijne sfeer in je woonkamer of tuin te krijgen is het ideaal als deze volledig naar jouw smaak is ingericht. Juist een gekleurde spiegel kan sfeer bepalend zijn, maar vaak is het lastig om de perfecte spiegel te vinden. Dit is bij Glashandelonline.com niet het geval. 

Ben je op zoek naar een grijze spiegel op maat? Dan ben je bij Glashandelonline.com aan het juiste adres. Bestel online een grijs gekleurde spiegel volledig op maat of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden zijn voor jouw grijze spiegel op maat te bekijken.

Gekleurde spiegel op maat kopen

Van zilveren spiegels tot gekleurde spiegels met een bronzen of grijze tint op maat, Glashandelonline.com kan je hier mee helpen. Als je op zoek bent naar een gekleurde spiegel voor in de woonkamer, slaapkamer of andere plaats in het interieur kun je bij ons terecht voor de meest populaire kleuren. Door zelf de tinten van de spiegel te bepalen, de maten aan te geven, de specifieke vorm aan te geven en de afwerking van de rand te bepalen biedt Glashandelonline.com jou de mogelijkheid om de spiegel te kopen die volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. Iedere spiegel heeft zo zijn eigen functionaliteiten en zorgt voor sfeer in het interieur. 

Wat is de juiste dikte voor een grijze spiegel?

Om de juiste stevigheid van een grijze spiegel op maat te kunnen garanderen hanteren wij onderstaande richtlijnen voor de juiste spiegeldikte;

 • Voor spiegels kleiner dan 1000 x 1000 mm adviseren wij u een spiegeldikte van 4 mm te kiezen. 

 • Voor spiegels groter dan 1000 x 1000 mm tot maximaal 2000 x 2000 mm adviseren wij u om te kiezen voor een spiegeldikte van 6 mm. 

 • Bij spiegelwanden of hele grote spiegels is de spiegel(wand) opdelen in meerdere losse spiegels met een spiegeldikte van 6 mm een betere optie. Zo wordt het monteren van de spiegelwand een stuk eenvoudiger.

Een grote spiegel in een afwijkende vorm nodig?

Als je een gekleurde spiegel in het grijs zou willen bestellen in een andere vorm dan rechthoek of vierkant dan kun je ook bij ons terecht. Alle grijze spiegels kunnen volledig op maat in (bijna) iedere vorm worden geproduceerd. 

Een grijze ronde spiegel is al volledig op maat te bestellen via onze webshop. Als het gaat om andere vormen zoals o.a. een spiegel in een driekhoek, spiegel met toog of een grijze spiegel met een schuine zijde dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw ideale spiegel. 

Veelgestelde vragen over onze grijze spiegels

 1. Wat maken een grijze spiegels op maat geschikt voor het creëren van een specifieke sfeer in een ruimte?

Een grijze spiegel op maat biedt de mogelijkheid om een unieke sfeer te creëren in een woonkamer, tuin of andere ruimte. De grijze tint van de spiegel kan een eigentijdse en stijlvolle uitstraling toevoegen aan het interieur, terwijl het ook kan helpen bij het verzachten van het licht in de ruimte. Door de spiegel op maat te laten maken, kun je de exacte afmetingen en specificaties kiezen die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en de inrichting van de ruimte.

 1. Wat zijn de voordelen van dikke grijze spiegels ten opzichte van een dunne spiegel?

Een dikke grijze spiegel biedt over het algemeen meer stevigheid en duurzaamheid dan een dunne spiegel. Dit kan vooral belangrijk zijn voor grote spiegels of spiegelwanden, waar extra stabiliteit nodig is om te voorkomen dat de spiegel gaat buigen of breken. Door te kiezen voor een geschikte dikte, zoals 4 mm voor kleinere spiegels en 6 mm voor grotere spiegels, kun je de juiste balans vinden tussen esthetiek en functionaliteit.

 1. Wat zijn de beschikbare vormen voor een grijze spiegels op maat?

Bij Glashandelonline.com kunnen grijze spiegels op maat worden geproduceerd in verschillende vormen, waaronder rechthoekig, vierkant, rond, driehoekig, met toog of zelfs met een schuine zijde. Deze diversiteit aan vormen biedt de mogelijkheid om creatief te zijn en een unieke spiegel te creëren die perfect past bij de specifieke ruimte en het gewenste ontwerp.

 1. Wat is het belang van een goede randafwerking bij een verzilverde spiegel?

De randafwerking van een grijze spiegel op maat speelt een belangrijke rol in zowel de esthetiek als de veiligheid van de spiegel. Een hoogwaardige randafwerking kan zorgen voor een nette en professionele uitstraling, terwijl het ook de randen van de spiegel beschermt tegen beschadigingen en splinters. Door te kiezen voor een passende randafwerking, zoals geslepen randen of afgeronde hoeken, kun je de spiegel verder aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

 1. Wat zijn de verschillende toepassingen van een grijze spiegel op maat in het interieur?

Een grijze spiegel op maat kan op verschillende manieren worden toegepast in het interieur, afhankelijk van de gewenste sfeer en functionaliteit. Zo kan een grote grijze spiegel bijvoorbeeld worden gebruikt om een gevoel van ruimte en diepte te creëren in een kleine kamer, terwijl een kleinere grijze spiegel kan worden gebruikt als decoratief accent of om specifieke delen van de ruimte te benadrukken. Daarnaast kan een grijze spiegel ook dienen als functioneel element, zoals een spiegelwand in een sportschool of dansstudio.

 1. Wat is het verschil tussen een grijze spiegel en een zilveren spiegel?

Het belangrijkste verschil tussen een grijze spiegel en een zilveren spiegel ligt in de kleur en de manier waarop ze worden geproduceerd. Een grijze spiegel heeft een subtiele grijze tint, die kan variëren van lichtgrijs tot donkergrijs, terwijl een zilveren spiegel een heldere reflectie heeft met een zilveren achtergrond. De kleur van een grijze spiegel wordt meestal bereikt door het gebruik van speciale coatings of tinten, terwijl een zilveren spiegel wordt geproduceerd door het aanbrengen van een zilveren laag op het glasoppervlak.

 1. Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste dikte voor spiegel

Bij het kiezen van de juiste dikte voor een grijze spiegel op maat zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder de grootte van de spiegel, de beoogde toepassing en de gewenste stabiliteit. Over het algemeen geldt dat grotere spiegels een dikkere spiegeldikte vereisen om de structurele integriteit te behouden en eventuele buiging te voorkomen. Daarnaast kan de beoogde toepassing van de spiegel ook invloed hebben op de keuze van de dikte, bijvoorbeeld voor gebruik in een badkamer of sportschool waar extra duurzaamheid vereist is.

 1. Wat zijn de leveringsmogelijkheden voor spiegels op maat bij Glashandelonline.com?

Glashandelonline.com biedt levering van grijze spiegels op maat door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dit betekent dat je jouw bestelling gemakkelijk en snel kunt laten bezorgen op het door jou opgegeven adres, of het nu gaat om een particuliere woning, een bedrijfspand of een andere locatie. Door te kiezen voor levering door Glashandelonline.com, kun je profiteren van een betrouwbare service en een zorgvuldige behandeling van jouw bestelling.


 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4