• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Siliconenkit bij Glashandelonline.com


De meeste gebruikte kitsoort in onze badkamers en keukens is siliconenkit, door de waterbestendige eigenschappen is dit een uitsekend product voor deze toepassingen. Ook buiten wordt siliconenkit veel gebruikt vanwege de hoge UV-bestendigheid.

Zuurvrije siliconenkit

€ 7,95

incl. BTW

€ 6,57 excl. BTW:
per stuk
Zuurvrije siliconenkit in worst

€ 11,80

incl. BTW

€ 9,75 excl. BTW:
per stuk
Window Seal overschilderbare siliconenkit

€ 7,50

incl. BTW

€ 6,20 excl. BTW:
per stuk
Overschilderbare siliconenkit in worst

€ 11,50

incl. BTW

€ 9,50 excl. BTW:
per stuk
Zuurhoudende siliconenkit

€ 8,00

incl. BTW

€ 6,61 excl. BTW:
per stuk
Zuurhoudende siliconenkit in worst

€ 13,20

incl. BTW

€ 10,91 excl. BTW:
per stuk
Zeepsop voor afmessen kitvoeg

€ 8,95

incl. BTW

€ 7,40 excl. BTW:
per stuk
Helaas is deze kit niet overschilderbaar, waardoor er door de jaren heen vlekken of schimmelvorming op de kitvoegen kunnen ontstaan. Wanneer dit niet meer met schoonmaakmiddelen te verhelpen is, is het raadzaam om een nieuwe kitvoeg aan te brengen. Maar hoe kun je nou het beste de oude siliconenkit verwijderen? Het grootste deel kan eenvoudig langs beide zijdes worden weggesneden met een breekmes, zorg ervoor dat de ondergrond hierbij niet beschadigd raakt. De achtergebleven siliconenresten kun je verwijderen met behulp van wasbenzine. Zorg dat je de ondergrond goed ontvet voordat je de kitvoeg opnieuw aanbrengt. Plak de ondergrond aan beide zijdes af met tape om na het aanbrengen de overtollige siliconenkit weer eenvoudig te kunnen verwijderen.

Zwaluw kitten en lijmen van Den Braven

Bij Glashandelonline.com werken wij enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit, daarom werken wij met Zwaluw kitten en lijmen van Den Braven. Dit bedrijf is opgericht in 1974 en specialiseerde zich in de productie van hoge kwaliteit kitten en lijmen. Inmiddels is Den Braven wereldwijd actief en uitgegroeid tot een terechte marktleider in Nederland en ver daar buiten. 

Hulp nodig bij het bestellen? Neem contact met ons op.

In onze webshop kan je eenvoudig kit, lijm, stopverf en andere (glas)benodigdheden van hoge kwaliteit bestellen tegen scherpe prijzen. Dat is goed om te weten, want zo betaal je dus nooit te veel. Daarnaast hechten wij bij Glashandelonline.com een grote waarde aan onze service, zowel tijdens het bestelproces als tijdens en na de levering. Bestellen kan snel en gemakkelijk online. Een groot deel van onze producten worden uit voorraad geleverd en verstuurd naar ieder gewenst adres in Nederland of België. De prijzen worden inclusief BTW getoond, zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Meer informatie of hulp nodig bij het bestelen van de juiste kit, lijm of stopverf? Onze specialisten helpen je graag telefonisch verder via 0162-454963 of mail je vraag naar info@glashandelonline.com.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4