• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Compleet beslagset voor binnendeur


Als u op zoek bent naar een complete beslagset voor uw glazen binnendeur dan bent u bij Glashandelonline.com aan het juiste adres. Bij ons heeft u een ruime keuze uit complete beslag sets speciaal voor stompe binnendeuren en opdek binnendeuren. 

De beslag sets zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. 

Beslag set afgerond voor binnendeur (opdek)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk
Beslag set afgerond voor binnendeur (stomp)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk
Beslag set rechthoekig voor binnendeur (opdek)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk
Beslag set rechthoekig voor binnendeur (stomp)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk

Complete beslag sets voor glazen binnendeuren

Bij enkelwerkende binnendeuren zoals stompe deuren en opdekdeuren die naar één zijde openen kunnen deze beslag sets goed worden toegepast. De beslag sets worden compleet geleverd, 2 binnendeur scharnieren, een loopslot en deurkrukken. Bent u van plan om het bestaande beslag van uw glazen binnendeur te vervangen? Controleer dan goed of de uitsparingen en/of boringen voor het nieuwe beslag overeenkomen met de oude uitsparingen / boringen. Dit kunt u doen door de technische tekeningen te vergelijken met de huidige binnendeur. 

Welk scharnier of loopslot past bij mijn glazen binnendeur?

Het kan zomaar zijn dan het scharnier er aan de buitenzijde hetzelfde uitziet als uw huidige scharnier. Zoals eerder aangegeven is het vooral van belang dat de boringen in het glas overeenkomen met de boringen van het nieuwe scharnier. of het slot. De exacte boringen kunt u terugvinden op de technische tekening bij het artikel op onze website. Bij twijfel kunt u uiteraard altijd even een foto van de huidige boring of uitsparing sturen, wij nemen graag de tijd om met u mee te kijken. 

Verschillende vormen beslag glazen binnendeur

Bij Glashandelonline.com vindt u enkele verschillende vormen en finishes voor glazen binnendeuren. Een rechthoekige vorm past perfect in een strak en modern interieur, waarbij een afgeronde vorm wellicht beter tot zijn recht komt in een klassiek of landelijk interieur. De kwaliteit van alle beslag sets is hetzelfde, ongeacht de vorm en de finish. Kiest u voor een aluminium finish of toch liever een RVS effect look? Sinds kort zijn de sets ook verkrijgbaar in mat zwart. Hierdoor is er voor iedere glazen binnendeur passend beslag. 

Een beslagset voor glazen binnendeuren bestellen

Het bestellen van uw complete beslagset is heel eenvoudig bij Glashandelonline.com. Bij iedere set staat meer informatie en een technische tekening aangegeven waardoor online bestellen heel gemakkelijk is. Uw bestelling wordt snel verwerkt en bovendien bieden wij veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, Creditcard of Klarna.

Wilt u de scharnieren combineren met glas? Geen probleem, wij hebben een aantal standaard pakketten die u kunt bestellen. Het pakket voor een glazen opdekdeur op maat wordt compleet met glas op maat en passend beslag geleverd. U kunt hierbij ook weer kiezen uit verschillende glassoorten. 

Zo zijn er ook complete pakketten voor stompe glazen binnendeuren. Heeft u een beperkte ruimte? Een grote kans dat een glazen schuifdeur op maat beter in uw situatie past. 

Onze adviseurs helpen graag

Heb je nog vragen over onze beslagsets of heb je andere specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 0162 - 454 963 of via e-mail: info@glashandelonline.com

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4