• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Ventilatieroosters op maat


Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van de lucht in een ruimte, die om wat voor reden dan ook vervuild of verontreinigd is. Het vervangen van de lucht kan op een natuurlijke manier of mechanisch gebeuren. Ventilatie is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat in ruimten waar mens of dier verblijven, en gebeurt door koolzuurgas, vocht en verontreiniging af te voeren en verse lucht aan te voeren. De luchtverontreiniging kan van verschillende aard zijn (bijvoorbeeld sigarettenrook, bacteriën en schimmelsporen, koken, stof, slapen).

Ventilatierooster Renson FlexAir
vanaf

€ 117,15

incl. BTW

€ 96,82 excl. BTW:
per mtr
Ventilatierooster Renson Junior 150 (Design)
vanaf

€ 125,95

incl. BTW

€ 104,09 excl. BTW:
per mtr
De noodzakelijke hoeveelheid te verversen lucht hangt af van de productie van vocht, koolstofdioxide en verontreiniging en de aard van de verontreiniging, en van het aantal mensen of dieren die in die ruimten verblijven. Voor scholen, kantoren, ziekenhuizen en woningen gelden daarom verschillende normen. In België is sinds het EPB-decreet de ventilatie aan normen onderworpen in Nederland stelt het Bouwbesluit de normen per gebruiksfunctie.

In het assortiment van Glashandelonline.com zijn diverse soorten ventilatieroosters te vinden. Hierbij kun je denken aan thermisch geïsoleerde draaiventilatieroosters, thermisch geïsoleerde klepventilatieroosters en toproosters voor onzichtbare plaatsing. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedereen een perfecte ventilatierooster te vinden! Naast de ventilatieroosters van Renson kunnen wij ook roosters van Ducoton en Aralco leveren. Deze zijn echter op aanvraag via info@glashandelonline.com.

Natuurlijke ventilatieroosters bij Glashandelonline.com

Natuurlijke ventilatie vindt plaats via roosters in ramen en gevels, verder via geopende ramen of via af- en toevoerkanalen. Door het meer of minder openen of sluiten van deze roosters en ramen is het mogelijk de natuurlijke ventilatie naar behoefte te regelen. Deze methode is nog steeds de meest gezonde omdat de verse lucht rechtstreeks in de leefruimtes wordt toegevoerd. Dit systeem heeft ook een positieve invloed op de EPC-berekeningen omdat het geen elektrische energie verbruikt.

Een keuze kunnen maken? Bij Glashandelonline.com bestel je gemakkelijk en snel online. Je kunt veelal kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden, kleuren en afwerking. Alle specificaties staan bij de producten vermeld. Betalen kan gemakkelijk via een bankoverschrijving, via iDEAL of door middel van een factuur achteraf. Wij leveren in heel Nederland(*) en in Vlaanderen. Bij een bestelling van € 500,- of hoger betaal je geen verzendkosten. Meer informatie of aanvullende vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0162-454963. Ook kun je mailen naar info@glashandelonline.com. Onze specialisten helpen je graag verder.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4