• Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit
0162 - 454 963
info@glashandelonline.com
06 - 100 613 92

Glazen tafelblad gekleurd glas

€ 72,00

€ 59,50 excl. BTW:
Dikte
Kleur
mm
mm
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
Spiegels 8 werkdagen
Douche-  / binnendeuren 10 werkdagen
Legplanken / tafelbladen 10 werkdagen
Los gehard glas 10 werkdagen
Glas met facet +1 week extra
Dubbel glas 15 werkdagen
Enkel glas 8 werkdagen
Gelaagd glas 10-15 werkdagen
Gehard-gelaagd glas 4 werkweken
Confrontatiespiegels 12-15 werkdagen
Veiligheidsspiegels 10 werkdagen
Draadglas 8 werkdagen
Spatwanden (gekleurd) 15 werkdagen
Losse producten (geen glas) 2-3 werkdagen


Let op: Bovengenoemde levertijden zijn ter indicatie! Rondom feestdagen, tijdens vakantieperiodes en in de maanden December en Januari kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk, gelieve hier rekening mee te houden. Bij losse producten kan het voorkomen dat deze niet op voorraad zijn. Voor een actueel inzicht in de levertijd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
Productinformatie "Glazen tafelblad gekleurd glas"

Gehard gekleurd glas 6mm op maat

Gehard gekleurd veiligheidsglas is 5x sterker dan normaal float glas en is geschikt bij zowel bevestiging in profielen als in een klemconstructie. Door de kleuren wordt er een bepaalde sfeer in een ruimte gebracht. Het gehard gekleurde glas is leverbaar in de kleuren groen, grijs en brons. 

Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde vorm zoals bijvb. rond / ovaal of als er speciale bewerkingen benodigd zijn zoals boringen of uitsparingen, dan kunt u dit via de mail aanvragen.

In gehard glas wordt standaard een hardingsvignet gedrukt. Dit geeft de garantie dat het glas daadwerkelijk gehard is.

Gehard glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan waardoor het 5x sterker is dan gewoon glas. Mocht het glas breken, spat het kapot in hele kleine brokjes. Dit maakt het glas veilig voor gebruik op de tafel in o.a. de keuken of woonkamer.

De randen van de tafelbladen worden altijd geslepen, ook wel RPP of plat poly genoemd. Hierdoor zijn deze niet scherp. Optioneel kan er gekozen worden voor een facet-rand aan de bovenzijde van het glas. Dit is een schuine sier-rand van ±25mm. Een andere breedte van de sier-rand is op aanvraag.

Standaard zijn de hoekjes geslepen, maar wel puntig. Indien de hoekjes vrij zijn, is het advies om deze af te ronden. Dit om te voorkomen dat iemand zich kan bezeren wanneer er tegen aan wordt gelopen of gestoten. De hoekjes kunnen worden afgerond in een radius van 3mm, 9mm of 20mm. Bekijk de foto's om een indruk van de verschillende randafwerkingen en hoekafwerkingen te krijgen.

Onze glazen tafelbladen worden geleverd zonder een hardingsvignet. Dit is een kleine witte stempel van ± ø10mm welke in een hoek of op een kopse kant van het glas wordt gedrukt. Deze stempel geeft de zekerheid dat het glas gehard is en is achteraf niet te verwijderen. Omdat dit bij een tafelblad optisch niet fraai er uit ziet wordt deze stempel weg gelaten. Indien het hardingsvignet wel gewenst is, kan dit bij het afronden van de bestelling of via de mail worden aangegeven.

Gerelateerde tafelbladen

Rond glazen tafelblad gekleurd glas
vanaf

€ 116,00

incl. BTW

€ 95,87 excl. BTW:
per m2
Glazen tafelblad helder glas
vanaf

€ 43,50

incl. BTW

€ 35,95 excl. BTW:
per m2
Glazen tafelblad mat glas
vanaf

€ 97,30

incl. BTW

€ 80,41 excl. BTW:
per m2
Glazen tafelblad extra helder glas
vanaf

€ 106,75

incl. BTW

€ 88,22 excl. BTW:
per m2
  • Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit