• Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit
Dit weekend 10% korting op bijna alle douchedeuren, douchewanden en douchecabines! 
Actie loopt tot 24-01-2022 08:00u
0162 - 454 963
info@glashandelonline.com
06 - 100 613 92

Gekleurde keuken achterwand helder glas

€ 201,70

€ 166,69 excl. BTW:
mm
mm
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip

€ 201,70

Spiegels 8 werkdagen
Douche-  / binnendeuren 10 werkdagen
Legplanken / tafelbladen 10 werkdagen
Los gehard glas 10 werkdagen
Glas met facet +1 week extra
Dubbel glas 15 werkdagen
Triple glas 15-20 werkdagen
Zonwerend glas 15-20 werkdagen
Enkel glas 8 werkdagen
Gelaagd glas 10-15 werkdagen
Gehard-gelaagd glas 4 werkweken
Confrontatiespiegels 12-15 werkdagen
Veiligheidsspiegels 10 werkdagen
Draadglas 8 werkdagen
Spatwanden (gekleurd) 15 werkdagen
Losse producten (geen glas) 2-3 werkdagen


Let op: Bovengenoemde levertijden zijn ter indicatie! Rondom feestdagen, tijdens vakantieperiodes en in de maanden December en Januari kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk, gelieve hier rekening mee te houden. Bij losse producten kan het voorkomen dat deze niet op voorraad zijn. Voor een actueel inzicht in de levertijd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
Productinformatie "Gekleurde keuken achterwand helder glas"

Glazen gekleurde keukenachterwand met helder glas op maat bestellen

De spatwand op deze pagina is van 6mm gehard helder veiligheidsglas en is geschikt voor donkere kleuren. Wanneer u een lichte RAL kleur wenst, adviseren wij om een gekleurde spatwand met extra helder glas toe te passen, omdat anders de kleur groenig kan uitvallen. 

Vul bij de afmetingen de gewenste lengte en breedte van de glasplaat in. Houd hierbij wel rekening met voldoende speling rondom.

Optioneel is het mogelijk om een speciale montagelijm mee te bestellen. Deze lijm is zeer geschikt voor het monteren van spatwanden en is gemakkelijk met een kitpistool aan te brengen. De lijm wordt niet direct hard, zodat u nog even kunt kijken of het glas volledig naar wens tegen de muur is gezet. 

Wanneer u liever een metallic kleur wenst of uitsparingen / boringen in het glas t.b.v. een stopcontact, kunt u dit aanvragen via info@glashandelonline.com.

Het RAL kleurenoverzicht op de afbeelding is puur ter indicatie. Door onjuiste weergave van beeldschermen kan de kleur afwijken. Voor volledige zekerheid kunt u het beste kleuren vergelijken a.d.h.v. een RAL kleurenwaaier.

De glazen keukenachterwanden worden gemaakt van 6mm gehard veiligheidsglas. Dit glas is 5x sterker dan ongehard (enkel) glas en is tevens bestand tegen hogere temperaturen. Op die manier is dit glas uitermate geschikt achter het fornuis toe te passen.

Een bijkomend voordeel van de dichte lak is dat het glas eenvoudig met montagekit tegen de muur van de keuken kan worden geplakt. Dit omdat de kit niet door het glas zichtbaar is. Daarna kan het geheel eenvoudig rondom worden afgekit met een zuur-vrije siliconenkit. Op die manier kan er geen vocht en vuil tussen het glas en de muur komen. 

Wel is het zo dat de lak niet geschikt is om buiten toe te passen. De lak is namelijk gevoelig voor vocht en kan snel krassen. Daarom wordt de gelakte zijde altijd tegen de muur gemonteerd.

Gerelateerde producten

Gekleurde keuken achterwand extra helder glas

€ 231,50

incl. BTW

€ 191,32 excl. BTW:
per m2
  • Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit