• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Badkamer spiegel met verlichting en verwarming


Met onze complete badkamer spiegels voorzien van verlichting en een spiegelverwarming heeft u een kant-en-klare oplossing voor uw badkamer. Onze badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen en zijn allen voorzien van LED verlichting en verwarming. 

Naast deze standaard maten badkamerspiegels met verlichting kunt u uiteraard altijd kiezen voor een maatwerk oplossing. Een spiegel op maat voor uw badkamer kunt u combineren met een spiegelverwarming om de spiegel vrij van condens te houden. 

Stijvolle spiegels met geïntegreerde verlichting

In elke badkamer is een spiegel een essentieel onderdeel. Hoe fantastisch is het als je functionaliteit kunt combineren met een sfeervolle uitstraling? Elke badkamer heeft zijn eigen unieke stijl, en daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met complete badkamerspiegels in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Onze complete badkamerspiegels zijn uitgerust met handige LED-verlichting, waardoor make-up bijwerken of scheren een fluitje van een cent wordt. De LED-verlichting biedt indirect licht dat ook als sfeerverlichting in de badkamer kan dienen. Naast functioneel en sfeer is LED verlichting bij een spiegel erg duurzaam en zeer zuinig in gebruik. Hierdoor heeft de spiegel met verlichting een lange levensduur en hoeft de spiegellamp niet vaak vervangen te worden. 

Ronde of rechthoekige spiegel met verlichting

Voor elke badkamerstijl is er een geschikte spiegel met verlichting te vinden. Deze spiegels zijn verkrijgbaar in diverse vormen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw badkamer. Een ronde spiegel brengt bijvoorbeeld een moderne sfeer in de badkamer. Ga je liever voor een strak en eigentijds ontwerp? Dan is een rechthoekige spiegel zeker een optie.

Geen beslagen spiegels meer

Er is niets zo vervelend als een beslagen badkamerspiegel wanneer u zich snel wilt scheren of uw make-up wilt bijwerken. Maar gelukkig hebben we de oplossing! Door een spiegelverwarming of heat-pad aan de achterzijde van de spiegel te bevestigen, wordt de spiegel geleidelijk warm, waardoor condens onmiddellijk verdampt.

Bij onze handige complete badkamerspiegels is er standaard al een spiegelverwarming ingebouwd. U hoeft alleen nog maar de spiegels aan de muur te monteren en aan te sluiten op een stroompunt. Daarna zijn ze direct klaar voor gebruik!

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming bestellen 

Het online bestellen van een complete badkamer spiegel met verlichting en verwarming is heel eenvoudig. Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen voor een ronde badkamerspiegel met zwarte rand of randloos, kiest u daarna de diameter welke het beste in uw badkamer past. Bij de rechthoekige badkamerspiegels is er een keuze voor verlichting aan de achterzijde van spiegel en de verlichting geïntegreerd bovenin de spiegel. De hoogte van de rechthoekige spiegels zijn respectievelijk 70 cm en 60 cm. Vervolgens ziet u direct de prijs inclusief en exclusief BTW, dus u krijgt geen verrassingen achteraf. 

Wij bezorgen door heel Nederland(*) en Vlaanderen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

Mochten er vragen zijn over de complete badkamerspiegels met verlichting en verwarming of als u op zoek bent naar een badkamer spiegel volledig op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0162-454963 of via info@glashandelonline.com. Onze specialisten helpen u graag verder!

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4