• Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit
0162 - 454 963
info@glashandelonline.com
06 - 100 613 92

Glazen legplank extra helder glas

€ 135,10

€ 111,65 excl. BTW:
Dikte
mm
mm
tooltip
tooltip
tooltip
Spiegels 8 werkdagen
Douche-  / binnendeuren 10 werkdagen
Legplanken / tafelbladen 10 werkdagen
Los gehard glas 10 werkdagen
Glas met facet +1 week extra
Dubbel glas 15 werkdagen
Enkel glas 8 werkdagen
Gelaagd glas 10-15 werkdagen
Gehard-gelaagd glas 4 werkweken
Confrontatiespiegels 12-15 werkdagen
Veiligheidsspiegels 10 werkdagen
Draadglas 8 werkdagen
Spatwanden (gekleurd) 15 werkdagen
Losse producten (geen glas) 2-3 werkdagen


Let op: Bovengenoemde levertijden zijn ter indicatie! Rondom feestdagen, tijdens vakantieperiodes en in de maanden December en Januari kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk, gelieve hier rekening mee te houden. Bij losse producten kan het voorkomen dat deze niet op voorraad zijn. Voor een actueel inzicht in de levertijd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
Productinformatie "Glazen legplank extra helder glas"

Glazen legplank op maat extra helder glas

Het veiligheidsglas wat hier getoond wordt, is geschikt om als glazen legplank te gebruiken. Een bijvoorbeeld 8mm glazen legplank is te gebruiken vanaf een minimale waarde van 200mm tot en met een maximale waarde van 3000mm. 8mm glas kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor drankflessen.

De getoonde prijs is per vierkante meter en na het invullen van onderstaande velden, ziet u de eindprijs voor het gehele artikel.

Onze glazen legplanken worden standaard geleverd in gehard veiligheidsglas met geslepen randen

Extra helder glas

Glas heeft als standaard eigenschap dat het een groenige gloed heeft. Bij de productie van extra helder glas worden metaaloxyden uit het productieproces gehaald die deze gloed veroorzaken. Door deze bewerking is extra helder glas velen malen helderder en zijn de randen minder groenig. Hierdoor wordt extra helder glas ook wel kristalhelder glas genoemd. De randen hebben doorgaans een licht blauwe gloed. De blauwige tint is echter afhankelijk van de glasdikte en lichtinval. 

Gehard glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan waardoor het 5x sterker is dan gewoon glas. Mocht het glas breken, spat het kapot in hele kleine brokjes. Dit maakt het glas veilig voor gebruik in o.a. de badkamer.

De randen van de legplanken worden altijd geslepen, ook wel RPP of plat poly genoemd. Hierdoor zijn deze niet scherp. Optioneel kan er gekozen worden voor een facet-rand aan de bovenzijde van het glas. Dit is een schuine sier-rand van ±25mm. Een andere breedte van de sier-rand is op aanvraag.

Standaard zijn de hoekjes geslepen, maar wel puntig. Indien de hoekjes vrij zijn, is het advies om deze af te ronden. Dit om te voorkomen dat iemand zich kan bezeren wanneer er tegen aan wordt gelopen of gestoten. De hoekjes kunnen worden afgerond in een radius van 3mm, 9mm of 20mm. Bekijk de foto's om een indruk van de verschillende randafwerkingen en hoekafwerkingen te krijgen.

Onze glazen legplanken worden geleverd zonder een hardingsvignet. Dit is een kleine witte stempel van ± ø10mm welke in een hoek of op een kopse kant van het glas wordt gedrukt. Deze stempel geeft de zekerheid dat het glas gehard is en is achteraf niet te verwijderen. Omdat dit bij een legplank optisch niet fraai er uit ziet wordt deze stempel weg gelaten. Indien het hardingsvignet wel gewenst is, kan dit bij het afronden van de bestelling of via de mail worden aangegeven.

Glasplaatdragers

Glasplaatdrager GPD30

€ 7,90

incl. BTW

€ 6,53 excl. BTW:
per stuk
Glasplaatdrager GPD10

€ 8,90

incl. BTW

€ 7,36 excl. BTW:
per stuk
Tip!
Glasplaatdrager GPD55

€ 7,90

incl. BTW

€ 6,53 excl. BTW:
per stuk

Gerelateerde legplanken

Glazen legplank helder glas
vanaf

€ 56,70

incl. BTW

€ 46,86 excl. BTW:
per m2
Glazen legplank mat glas

€ 125,65

incl. BTW

€ 103,84 excl. BTW:
per m2
  • Ruim aanbod in glas en spiegels
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Uitstekende kwaliteit