• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Dakramen vervangen


Oude of niet goed sluitende dakramen verliezen veel warmte door lekkage. Iets wat met huidige energiekosten niet heel wenselijk is. Wilt u een dakraam vervangen of een nieuw dakraam plaatsen? Onze dakramen van het merk Roto zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een dakraam met een kunststof binnenzijde of een dakraam met de binnenzijde wit gelakt hout. Standaard hebben wij een aantal afmetingen uit voorraad leverbaar. Andere afmetingen dakramen zijn op bestelling leverbaar.

Velux dakramen zijn bij heel veel mensen wel bekend, terwijl Roto dakramen zeker een betrouwbare naam is als u een dakraam wilt vervangen of plaatsen. Voor ieder oud Roto dakraam is een passend nieuw Roto dakraam beschikbaar. De keuze voor een dakraam is een keuze voor de lange termijn. Kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijk. Via Glashandelonline.com kunt u nu ook eenvoudig uw Roto dakramen bestellen! 

Het plaatsen van Roto dakramen is eenvoudig en kan binnen enkele uren worden voltooid. Alle dakramen van hout zijn FSC-gecertificeerd en er is altijd een passende dakraam voor uw woning. 

Roto dakramen is een Duitse topmerk dat nu ook online bij ons te bestellen is!

Roto dakraam Designo R4 antraciet - binnenzijde wit gelakt
vanaf

€ 355,00

incl. BTW

€ 293,39 excl. BTW:
per stuk
Roto dakraam Designo R4 antraciet - binnenzijde kunststof
vanaf

€ 410,00

incl. BTW

€ 338,84 excl. BTW:
per stuk

Waarom kiest u voor een Roto dakraam?

 • Buitenafwerking van het raam is volledig schroefloos 
 • Eenvoudige bevestiging van het dakraam via een speciaal kliksysteem
 • Montagebeugels voor gemonteerd
 • Luchtdicht manchet aan de binnenzijde, in het kozijnprofiel is geperst
 • Gehard veiligheidsglas aan de buitenzijde, extra sterke beglazing
 • 15 jaar garantie op constructie, hang-en sluitwerk en glasbreuk door weersinvloeden

Oude dakramen vervangen

Heeft u een klein dakraam en zou graag meer lichtinval willen? Of u heeft een oud dakraam met enkel glas? Na verloop van tijd kan het handig zijn om uw oude dakramen te vervangen. Het plaatsen van een nieuw dakraam of het vervangen van een oud dakraam kunt u door een professional laten doen. Als u zelf handig bent dat kunt u het dakraam ook eenvoudig zelf plaatsen. Met het doordachte systeem van Roto dakramen is een oud dakraam vervangen snel gedaan. Het vervangen van een dakraam is namelijk binnen enkele uren gerealiseerd en vrijwel altijd mogelijk zonder ingrijpende verbouwingen aan uw dak. Heel handig, een oud Roto dakraam is altijd een-op-een te vervangen. 

Voordelen bij het vervangen van dakramen

Betere isolatie
Wanneer u een oud dakraam gaat vervangen profiteert u van een lagere energie rekening en draagt u indirect bij aan een beter milieu. Onze Roto dakramen worden compleet geleverd met isolatieglas, hierdoor is het dakraam beter geïsoleerd ten opzichte andere dakramen. De U-waarde van het dakraam is 1.5 bij de standaard uitvoering van het dakraam met HR++ isolatieglas. Door toevoeging van extra isolatie vanaf de fabriek komt de U-waarde op 1.3

Betere materialen
Roto dakramen heeft alles in eigen productie, van de bediening van het dakraam tot aan het glas. Daarom kunnen alle dakramen worden gemaakt uit eersteklas materiaal. Vooral als u kiest voor een dakraam met een binnenzijde van kunststof bent u verzekerd van een langdurig onderhoudsarm product. De kunststof binnenzijde is verstevigd met staal en bij veel van de kunststof ramen wordt al jaren gerecycled PVC gebruikt. Schilderen, schimmelvorming of houtrot behoren allemaal tot het verleden.

Bediengemak
Waar andere dakramen, waaronder Velux dakramen, de bediening vaak aan de bovenzijde hebben, heeft Roto de bediening aan de onderzijde van het dakraam gemaakt. Op ooghoogte dus u hoeft zich niet te overstrekken of op een trapje te gaan staan om het raam open te maken. 

Uw dakraam onderhouden

Afhankelijk van het gebruik zal uw dakraam een of twee keer per jaar moeten worden onderhouden zodat u lang van uw product kunt genieten. Voor de beglazing van uw Roto dakraam adviseren wij u om alleen milde reinigingsmiddelen te gebruiken, zonder siliconen, alcohol of ammoniak. Als u een droge, pluisvrije doek gebruikt om de ruit droog te vegen blijft de ruit mooi en streeploos. Door de tuimelfunctie van het Roto dakraam kunt u het raam volledig naar binnen kantelen om het glas te kunnen reinigen. 
Meer zekerheid door garantie
Roto dakramen richt zich op het leveren van top kwaliteit, ook op het gebied van service. Daarom geven zij 15 jaar garantie op bepaalde beschadigingen;
 • Glasbreuk door hagel in ramen met een ESG-buitenruit
 • Breuk van raambeslag
 • Breuk van het kozijn onder belasting volgens de kwaliteit- en testvoorwaarden van RAL GZ 716/1

Wordt het een Roto dakraam of een Velux dakraam?

Mocht u nog twijfelen tussen een Velux dakraam of Roto dakraam? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor andere afmetingen Roto dakramen? Wij helpen u graag verder.  Een aanvraag voor uw dakraam kunt u ons via e-mail sturen naar  info@glashandelonline.com. Telefonisch advies is ook mogelijk via 0162 - 454 963.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4