• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Standaard dubbel glas bestellen bij Glashandelonline.com


Dubbel glas bestellen tegen een scherpe prijs doe je bij Glashandelonline.com. Standaard dubbel glas verdwijnt steeds meer uit het beeld omdat het vervangen wordt door HR++ glas. Op het gebied van glas is Glashandelonline.com een echte specialist. Je kunt bij ons terecht als je enkel glasisolatieglasveiligheidsglasspiegels of bewerkt glas wilt bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw glas te bewerken naar specifieke vormen. Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Welke soorten dubbel glas zijn er?

Een mogelijkheid is standaard dubbel glas bestellen. Dit heeft een isolerende werking voor de ruimte waar je het glas wilt plaatsen. Naast de standaarduitvoering van ons dubbel glas hebben wij ook bewerkt dubbel glas voor een aantrekkelijke prijs. Hierbij heb je de keuze uit éénzijdig gelaagd isolatieglas,  tweezijdig gelaagd dubbel glasHR++ dubbel glasTriple glas of warmtewerend glas. Voor standaard dubbel glas geldt een minimaal te berekenen oppervlakte van 0,5 m2. Via onze webshop kunt u zelf eenvoudig standaard dubbel glas samenstellen, of je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat kost standaard dubbel glas?

U kunt bij ons al dubbel glas kopen vanaf € 58,00 per vierkante meter inclusief BTW. U kiest eerst de juiste opbouw van het glas, hiervoor heeft u de diepte van de sponning nodig. Door de dikte van de glasplaten en de dikte van de spouw bij elkaar op te tellen komt u aan de totale glasdikte. Bijvoorbeeld Dubbel glas standaard 4-5 en een spouwdikte van 10 mm (is 4 + 10 + 5 mm) heeft een totale dikte van 19 mm. U dient nog wat extra millimeters erbij te rekenen voor PE band om het dubbel glas veilig te plaatsen. 

De U-waarde van standaard dubbel glas is 2.7 terwijl HR++ isolatieglas een U-waarde van 1.1 heeft. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatiewaarde.

Scherpe prijs voor dubbel glas

Bij een goede service hoort niet alleen een perfecte levering en een scherpe prijs voor dubbel glas, maar ook het proces dat hieraan vooraf gaat. Bij Glashandelonline.com is het mogelijk om dubbel glas gemakkelijk en snel te bestellen zonder te veel handelingen te hoeven doen. Daarnaast kun je eenvoudig betalen door middel van iDEAL en is de webshop 24/7 open. Wij leveren onze producten door heel Nederland* en Vlaanderen en garanderen hierbij een perfecte kwaliteit. Bij bestellingen boven de € 500,- vervallen de verzendkosten. Naast dubbel glas hebben wij een ruim assortiment andere soorten glas voor het inrichten van jouw gehele huis of pand, waarbij wij de service van Glashandelonline.com kunnen garanderen. 

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd naar onze prijs voor dubbel glas? Wij zijn telefonisch te bereiken op 0162-454963. Ook kun je mailen naar info@glashandelonline.com. Onze specialisten helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze!

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4