• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Spiegeldraadglas print gelaagd 33.4

€ 303,50

incl. BTW
€ 250,83 excl. BTW:
mm
mm
tooltip
Betaal veilig en vertrouwd.
Nu ook met Klarna achteraf betalen!


Spiegels zilver 10 werkdagen
Spiegels brons / grijs 10 werkdagen
Confrontatiespiegels 15 werkdagen
Veiligheidsspiegels 10 werkdagen
Douche-  / binnendeuren 10 werkdagen
Legplanken / tafelbladen 10 werkdagen
Los gehard glas 10 werkdagen
Glas met facet +1 week extra
Dubbel glas 15 werkdagen
Zwarte spouw 6mm +2 weken extra
Triple glas 15 werkdagen
Zonwerend glas 30 werkdagen
Vacuüm glas 15 werkweken
Enkel glas 10 werkdagen
Gelaagd glas 10-12 werkdagen
Gehard-gelaagd glas 15-20 werkdagen
Draadglas 10 werkdagen
Spatwanden (gekleurd) 15 werkdagen
Voorzetramen 15 werkdagen
Losse producten (geen glas) 2-3 werkdagen


Let op: Bovengenoemde levertijden zijn ter indicatie! Rondom feestdagen, tijdens vakantieperiodes en in de maanden December en Januari kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk, gelieve hier rekening mee te houden. Bij losse producten kan het voorkomen dat deze niet op voorraad zijn. Voor een actueel inzicht in de levertijd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
Productinformatie "Spiegeldraadglas print gelaagd 33.4"

Met draadglas print gelaagd glas 33.4 heb je het beste van 2 werelden. Dit gelaagde glas combineert 4 lagen PVB folie met het patroon van spiegeldraadglas waardoor het lijkt op traditioneel spiegeldraadglas, maar alle voordelen heeft van gelaagd veiligheidsglas. 

Gewoon spiegeldraadglas is een draadglas waarbij het oppervlakte van het glas is glad is polijst. Door het polijsten voel je dan geen relief van het draad in het glas.Door deze bewerking is spiegeldraadglas vrij kostbaar en moeilijk leverbaar.

Met het draadglas print gelaagd glas wordt het "draad" patroon op de folie geprint, waardoor het de uitstraling heeft van spiegeldraadglas, maar toch de veiligheid biedt van gelaagd glas. De opbouw van het gelaagd glas is  33.4, dit betekent dat er 2 panelen zijn van 3 mm enkel glas met 4 lagen folie. De totale glasdikte is ± 7.52mm.

De getoonde prijs is per vierkante meter en na het invullen van bovenstaande velden ziet u de eindprijs voor het gehele artikel. Bovendien kunnen de randen van dit gelaagde glas met print worden geslepen, in tegenstelling tot normaal draadglas, waardoor het nog veelzijdiger is. 

Draadglas print gelaagd bedstaat uit 2 panelen ongehard vensterglas van 3 mm en bij elkaar gehouden door 4 lagen PVB folie.  Dit gelaagd veiligheidsglas kan worden gebruikt voor b.v. tussendeuren, binnenruiten. ruiten in kozijnen. enz.
Dit glas is niet gehard maar mocht het draadglas breken, dan valt het niet uit elkaar in scherven maar blijft het aan de folie kleven.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4