Je hebt een prima keuken, maar je bent toe aan iets anders. Dan kun je de keukenkastjes verven, keukenkast deuren vervangen of tegels achter de keuken vervangen.

Het nadeel van verven is dat alles goed ontvet moet worden en dat de geverfde onderdelen gevoelig blijven voor krassen en vlekken. Tegels zijn wel gemakkelijk schoon te houden, maar niet helemaal meer volgens de laatste trend waar alles strak moet zijn

Er is meer dan genoeg keuze in materialen voor keuken achterwanden; kunststof, RVS, hout of strak stucwerk. Maar heb je wel eens een glazen achterwand voor jouw keuken overwogen? Een glazen keukenachterwand past in ieder interieur, is duurzaam en helemaal volgens de laatste trend!

Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken

Een glazen keukenachterwand, ook wel eens glazen spatwand genoemd, is behalve mooi ook nog eens onderhoudsvriendelijk en heel eenvoudig schoon te maken. Als de muur achter de keuken mooi strak in de juiste kleur is gestuct of geverfd dan wil je het verfwerk natuurlijk graag mooi houden en beschermen tegen vlekken en spetters. Een oplossing tegen vuil en vieze spetters, maar toch het behouden van de kleur op je achterwand, is het plaatsen van een glazen keukenspatwand van helder glas of extra helder glas. 

Wist je dat een glazen keukenachterwand eventueel ook over tegels geplaatst kan worden? Zo zijn ook de tegels wel goed zichtbaar, maar bescherm je de tegels en voegen ook tegen viezigheid. Door deze achterwand in de keuken af te kitten is deze ook nog minder gevoelig voor vocht.

Breng kleur in je keuken

Wil je het helemaal anders of iets meer gedurfd? Breng dan kleur in je keuken door de hele wand te bekleden met een gekleurde glazen keukenachterwand en creëer hiermee een compleet nieuwe uitstraling. Deze keukenachterwand is leverbaar in alle RAL kleuren, dus het past binnen ieder interieur. 

Glazen keuken achterwand in kleur

Ook stopcontacten, lichtschakelaars of andere uitsparingen maken in de glazen keukenwand is geen probleem. Wij kunnen aan de hand van een tekening eenvoudig boringen maken in de nieuwe keuken spatwand.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Wij helpen je graag bij het maken van een juiste keuze voor een keukenachterwand. Bel voor een geheel vrijblijvend advies 0162-454963 of stuur een mail naar info@glashandelonline.com.